GOTT NYTT ÅR

hhej,
skulle bara slänga in ett inlägg nu, och säga:
G O T T  N Y T T  Å R ! :DD
ska bli skönt att lägga 2010  bakom sig nu.
kommer en bild på ALicia och jag:
ska tillbaka till mathilda nu :) ha det gött :DD <3
pusspuss 

09 - Min favorittävling

Min favorittävling är definitivt hemmatävlingarna i Flyinge! Maia går alltid superbra där och där är fina ridhus,bra mat, fina hinder och bra banor! Finns faktiskt inget att klaga på där! (enligt mej då) Får ni chans att tävla där så gör det. För det är verkligen supermysigt, alltid så mysig stämmning tycker jag!


Regional LB där! :D


dagen tips

nu kommer tipset oxå ;)
det är att rida med en rånarluva nu när det e såå kallt :))
XOXO 

dagen låt

nu kommer den:
bara för att jag har haft den i huvet hela dagen ♥
ja, hejdå

dagen

hhej,
idag så har jag gått upp, åkt till stallet, duschat, kollat på bio o nu e man hemma, kommer dagens låt o tips snart oxå, jag ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar <33
ajjah,
pusshej 

förlåt, förlåt, förlåt, förlåt.

hhej,
FÖRLÅT för att jag inte har bloggat på jättelänge, men har tyvärr inte haft tid....
Vet nt riktigt vad jag skulle skriva, men e ni JB (justin bieber) fans, så ska ni gå in på min andra blogg !!
justiinsjulija.blogspot.com
ajjah,
pusspuss 

07 - Ett ögonblick jag minns

Oj, det finns värkligen sjukt många ögonblick jag minns, men om det ska vara hästrelaterat så måste det vara när jag vann för första gången med Chaplin, första gången någonsin för mej. Det var i Flyinge den 4/11 2006 Jag var inte speciellt nöjd med min runda, tyckte att jag hade ridit lite långsamt och de andra ponnysarna hade gått riktigt fort. Så kommer mamma ut och visade ett finger (asså att jag låg etta) men jag tyckte det såg ut som 2 så jag bara "ligger jag 2a?" Mamma bara "Neej, du leder!!" och jag höll den platsen klassen ut! Just ögonblicket när mamma sa att jag ledde glömmer jag aldrig! Då fick jag också mitt första segertecke. Var så sjukt glad, min älsklingchaplin!


(Inte bild från den tävlingen)

Stan

Nu ska jag fixa mej och sen drar jag in till stan och ska träffa Ida! Ska bli skitmysigt. När jag kommer hem ikväll så ska jag ut och gå med Maia och städa massa på mitt rum -.- Det behövs kan jag säga!
Men puss så länge så ses vi ikväll!

06 - Vad jag vill bli

Jag vill bli och har alltid velat bli veterinär. Tyvärr lär inte mina betyg räcka till det, men det är mitt drömyrke.
Jag tänker ganska ofta på vad jag vill bli och vad jag ska välja för linje. Men det är värkligen jättesvårt! Förut har jag velat gå på Bollerup, ett häst och lantbruksgymnasium som ligger ganska nära mej. Men det är totalt uteslutet nu, haha jag vill göra något jag kan käna pengar på och kunna försörja mej själv.

Detta skulle jag tänka mej att joba med:
- Dietist (haha ja faktiskt xD)
- Jobba på något företag som har med datorer och pappersarbete att göra
- Egenföretagare (vett dock inte med vad)

Helst av allt skulle jag vilja bli veterinär och ha en klinik hemma på en gård på landet. En stor gård med ett/två megastall. Massor av inackorderingar och med gämna mellanrum skulle jag vilja ta hem en lastbil med ponnysar från Irland. Ha några duktiga tjejer som hjälper mej att rida och tävla dom och sen sälja dom. Alltså ha lite försäljningsstall och samtidigt vara veterinär skulle vara mitt drömyrke.

Men jag vet att jag förmodligen kommer att sitta på någon sketen liten statoilmack mitt ute i shotaheiti med de betygen jag har hahahah xD


Shoppat

Va och shoppade med mamma idag! Hittade inte så mkt, men lite fick jag med hem!

Älskar värkligen skorna! Och dom fanns i min storlek! :D Jag har typ alltid skitsvårt att hitta skor, för dom är alltid för stora, haha jag har bara 35... Men ja, dessa passade super, var snygga och sjukt sköna! Dessutom billiga för att komma från Bianco, lööv it

Maia dampar


Glad att få busa i snön :D
Haha, ja så som hon gjorde i början, gör hon nästan ALLTID när vi ska galoppera, och hon vill alltid springa så fort som möjligt så håller jag minsta lilla i henne börjar hon dampa. Men de ska vi jobba på! :P


Så tycker jag en blogg ska vara

Haha, säger värkligen inte att mina inlägg/vår blogg är såhär, men det är detta jag tycker är viktigt för en bra blogg!


- Snygg design.
Det är ju ett första intryck och det gör ganska mycket. Det är mycket trevligare att läsa en blogg som har en mysig känsla. Kan du inte själv göra en snygg design, så ta hjälp av någon!- Inläggen får inte vara för flamsiga.
ex.
heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!! :D:D
jag heter mathildaaa! ;D men de vet ni juuh,, -.- jag har en skiiiiiiiiitfiin ponny som heter siwan mai hon är typ mitt alllt asssåååe! :D  iidag har jag inte gjort något :((( förutom att jag har riiidit :D och sen va jag med emililaaa på eftermiddagen nu  ju!! :DD:D
jjaa, de va min dag!
heejjjdååå!

VS

Hej!
Jag heter Mathilda! Men det vet ni ju. Jag har en skitfin ponny som heter Siwan Mai. Hon betyder jätte mycket för mej! Idag har jag bara ridit och nu på eftermiddagen var jag med Emilia.
Ha de bra

Själv tycker jag att det är asjobbigt att läsa sånna inlägg med massa smailisar överallt, jobbiga dubbelteckningar och inte skillnad mellan stora och små bokstäver. Tycker att det är sjukt viktigt att man skiljer där det ska va stora bokstäver och små, samt stavfel hatar jag (vet att jag typ alltid atavar fel själv men whatevah). Jag kanske ssa bli svenskalärare? xD


- Mycket blider.
Bilder kan det ju bara inte bli för mycket av! Jag älskar att titta på bilder. Helst fina o utrycksfulla tagna med systemkamera, men det har ju inte alla (jag) Men bilder som bilder!

Denna bilden är både uttrycksfull och fin (tagen med systemkamera) haha! Min absoluta favoritbild! Dock ska ju inte alla bilder se ut såhär! xD


- Bra handling
Just att bloggen uppdateras hela tiden tycker inte jag är det viktigaste. Sålänge det är bra och innehållsrika inlägg när de väl uppdateras. Jag ser hellre att man bloggar ett inlägg om dagen som har bra handling, än 10st där de bara står helt meningslösa tråkiga saker, som man igentligen inte bryr sej om.


- Outfits/utrustning
Gärna outfits! Inte för ofta men någongån ibland! Jag är ju otroligt svag för snygg utrustning, och det finns ju massor av snyggt nu för tiden (haha, vad gammal jag lät där) så lite tips om utrustning och så borde iprinsip alla kunna fixa!


- Övningar/tips
Det är ju heller aldrig fel! Men då inte tips som typ -ge din häst betfor så äter den kanske hellre maten- Men haha ni fattar ;) Gärna hoppövningar, det behöver alla!


- Åsikter
Jag älskar att läsa andras åsikter och delta i  diskussioner, då jag själv också har väldigt starka åsikter om saker som många vet! Tyvärr har jag inte hunnit dela med mej så mycket av dehär på bloggen, men det kommer kan jag lova!


Ja! Det är väl ungefär detta jag tittar på när det gäller bloggar. Såhär är en perfekt blogg enligt mej! Och jag ska försöka få med så mycket som möjligt av detta i mitt bloggande 2011!

Ps. Det gick inte att föra över filmen på youtube från denna datan så den kommer imon!Bildbomb

Va ute och fotade mina hästapållar innan idag, så nu kommer en liten bildbomb på dom! Tyvärr oredigerade eftersom jag inta har något redigeringsprogram på denna datorn!
Haha! de började med att jag inte hittade min hjälm. Jag gick ut o kollade i transporten, och ja där låg den. Så jag tog tag i den och började lixom gå. Men kom ingenstans! Hahah, då hade hjälmen fryst fast i golvet xD

Hämtade älsklingsponny i hagen o hon kom med örenen frammåt och ropade "mamma, mamma han slog mej"

Sen släppte vi ut Maia o Chino på ridbanan tillsammans, och dom började klia varandra direkt!

Sen blev de jobbigt, så då fick hon vila lite..

Sen blev vi hungriga så då fick fölisen dia lite från mamma ;)

Men sen ställde sej mamma i vägen precis där fölisen skulle gå! ååååh
Raaacceee!


Sen tog vi in dom och jag fixade Chino!

Red Chino med Emilia och Zirco.


Emilia o Zirco


Hejsan söt bild, ska redigeras och upp på väggen i stort format!

Sen va det Maias tur!

Denna ska också skrivas ut och upp på väggen!

Red Maia med Emilia och hennes andra ponny Hajen,

Jag älskar min ponny mest av allt!


Dampfilm kommer snart på Maia också! hahadagens tips

hej,
så nu har jag fixat den nya kategorin här, det är alltså 'dagen tips' vilket betyder att jag kommer lägga in något som jag tycker är bra och vill rekommendera :) det kan t,ex va en affär, bok, film, ja ni fattar ;)
och dagens tips är då
ja, det är Arn, jag tyckte att den var jättebra :))
jaja,
puss 

dagens låt

hej,
detta e dagens låt:
haha, han sjunger såååå ljust där, gulligt <33
bajbaj 

jadu

hhej,
kom precis hem från Alicia, där man har haft bbäst <33
flippbilder e vi kingar på ! :)
ska börja på en ny kategori här i bloggen ;))
ni får den lite senare tror jag.
ska fixa 'dagens låt' nu :)
ehm, har väl inte så mycket att skriva egentligen ?
Kände bara för att göra ett inlägg, heh xD
hahahhahah, nu undrar ni säkert vad jag skrattar åt? eller inte xD
men ja, det undrar faktisk jag oxå :))
ajjah, ska fixa det nu så
puss sålänge 

hejsan hoppsan

hhej,
idag har jag vaknat, gått upp, ätit frukost, åkt till stallet, ridit, mockat, ja allt som man gör i stallet och fotat.
sen kom jag hem o typ satt lite vid datorn, duschat och nu ska vi till dom som vi egentligen skulle till Italien och åka skidor med. ( vi körde inte ner till Italien, så vi ska göra det i typ januari, februari eller nåt ;)
ajja, ska gå
pusshej 

05 - Min bästa häst

Får ta en till idag eftersom att jag missade att skriva igår.

Min bästa häst jag någonsin haft är helt klart Chaplin. Han är också den äldsta jag haft och han hade gjort mest. Han har vunnit SM i fälttävlan och hoppning, varit på meeting land och rike runt och han har verklligen gjort allt! Chaplin är också den som jag har haft mest framgångar med. Han gjorde min B-ponny tid så bra som den kunde bli. Hsn var ingen taxiponny  men samtidigt så gjorde han rätt om jag gjorde rätt.
Jag har aldrig ramlat av honom och han blev aldrig rädd för saker. Vi brukade skojja om att man kunde släppa en atombomb i huvet på honom, och han skulle endå inte reagera.
Kapacitetmässigt är nog Maia den bästa hästen jag har haft. Hon har sån otrolig teknik och gång så med rätt matchning är jag säker på att hon blir minst lika bra som Chaplin. Tyvärr är hon så försiktig och rädd om sej att hon lätt blir skrämd, så vi får ta de i hennes takt och inte stressa!

Busfrö♥

04 - Vad är kärlek

Jaa ni, vad är kärlek? Det är väl när man känner någon väldigt starkt för en person det bubblar i hela kroppen så fort man ser den och man bli knäsvag när dn rör vid en man tänker på den hela tiden och är nästan berädd att ta livet av sej för den. Eller är det?
Just ordet kärlek är väldigt svårt att definiera. Det kan betyda så mycket. Man kan känna kärlek till en vän, ett djur, syskon, de finns ju till och med sånna som känner kärlek till träd ;) haha.
Kärlek, det är ett så litet ord, som innehåller och betyder så otroligt mycket. Men jag kan faktiskt inte beskriva i ord vad kärlek är. Det är ju upp till va och en, och för mej är det - lycka, för när man känner kärlek till någon så blir man så otroligt lycklig!


Kärlek?

Världens bästa Chaplin

Bilder från våran sista tävling tillsammans, som blev en vinst i LB! Då var han redan såld, men jag fick lov att tävla honom en sista gång av Emilia eftersom att det var mitt sista B-ponny år. Har nog aldrig varit så glad över en vinst som jag va över den! Det visade värkligen att vi är gjorda för varann!
Tack Mathilda Mattsson som gjorde fimen!

Det är inte jag på alla bilderna. Jag har grön jacka på alla, de andra är på Emilia som köpte honom av mej!Filmen är på vår debut i MSV(1m). 0fel!


I mina drömmar kommer det alltid vara vi

Gud har skapat oss att vara tillsammans, vi är som pusselbitar, gjorda för att sitta ihop.
Även fast jag inte står som ägara på papperna kommer vi alltid att tillhöra varandra.

Jag älskar dej mest av allt!
Chaplin

Mathilda

Designen

Nu har jag grejat lite med designen! Jag är faktiskt sjukt nöjd! Tyckte den blev jättebra, men ni får gärna kommentera bra/dåligt/vad jag kan göra finare osv. Konstruktiv kritik älskar vi!

Kiss and love


dagen

hhej,
idag har jag haft fullt upp med att städa (!) så jag har tyvärr inte hunnit blogga så mycket :(
sorry.
men nu tittar jag på film (ARN) har inte sett den än :/
ajjah, nu måste jag gå
btw, måste sluta skriva förkortningar nu -.-
pusspuss 

Give me


Träns
Behöver värkligen ett nytt träns till Liten nu när tävlingarna snart börjar igen! och detta var nog de snyggaste jag kunde hitta där inte priset sprang iväg allt för mkt! Skulle ju hellre vilja ha typ ett dyon träns elr ngt, men tyvärr är man inte gjord av pengar.. :(

Stövlar
Ja, när mina tretorn ger sej, vilket de troligen gör detta året är de definitivt DeNiro stövlarna som står högst på listan! De är sjukt snygga, samtidigt annorlunda och har hört att dom är väldigt sköna!

Benskydd
Eftersom att de jag fick i julklapp inte passade helt 100 så behöver min lilla prinsessa ett annat par att tävla i. Jag har massa "hemma benskydd" men de är så fula o slitna allihopa så nu vill jag ha ett par som båda är fina, bra och hållbara!

Schabrak
Behöver inget igentligen ;) Men detta har jag velat ha länge, det är supersnyggt och passar till benskydden så why not?veckans låt ;)

hej,
nu e dt så att jag har varit sssuper dålig med veckans låt, o ska istället göra "dagens låt"
så dagens låt e
fyyy, vad jag älskar den <333
pusspuss 

Julklappar

hhej,
här kommer bilder på det finaste/viktigaste jag fick i jul (y'
sadelvärmare, typ <3
ja, ni ser va det e
älskar :))
fiin grimma till älski
yäää <3
fiin o sköön :D
bästa boken nånsin :DD
snart läst ut den ;) <33
ajjah, ska gåå
puss 

bättre uppd, kommer

hhej,
nu e det ju så att jag har fått en ny dator (y'
så nu kommer jag blogga igen !! :D
har försökt med iPaden men det gick inte så bra...
bilder på alla julklapparna jag fick kommer sen :)
men ja, ska försöka fixa det nu
så puss sålänge 

Julkalendern

Äre bara jag som typ börjar böla nu för att julkalendern e slut? De va ju den bästa någonsin! Ingo är min idol nu asså, så sjukt söt!
Detta är lätt de bästa avsnittet! 05:58, så bäst! " Ja, du måste ju undra du" - "näe"
, så gullig så de finsns inte!


Julklappar!

Nu har vi käkat julmat och öppnat julklappar, kollat Kalle anka och allt annat men gör på julen^^


Jag fick dessa benskydden! Passar superbra till mitt BR schabrak! Va ute o provade dom på pållarna o de va liite för stora för Maia, men de funkade, och de passade super på Chino så jag kan ha dom på båda!

+

= (y)

Fick också pengar så att vi kan åka och köpa en väst!

Hoppas alla har haft en lika najs jul som jag!
GOD JUL!


YIPPPPIEE :D

hhej,
jag har fått...............en MACBOOK PRO :DDDD
pusspuss 

03 - Mina Föräldrar

Min mamma heter Marie Helen Antman, kallas Mia. Innan hon och pappa gifte sej hette hon Hallström. Hon är 44år och jobbar som frisör. Är uppväxt i Staffanstorp och gick på ridskola där. Hennes största dröm har alltid varit att få en egen häst, vilket hon köpte direkt när hon flyttade hemifrån. Hennes första häst hette Carisma och hon fick tyvärr en spricka i beckenbenet och fick avlivas efter att mamma bara hade haft henne i 2 månader. Sen köpte hon en ny häst som hette Caprisma (nästan likadant namn som den första^^) Henne hade hon ganska länge och betäckte och fick våran Cappuccino.
(har ingen bild på mamma)

Min pappa heter Claes Anders Antman. Han är 49år och är egenföretagare. Han har massor av företag och när folk frågar vad min pappa jobbar med så vet jag aldrig xD Han älskar PRE hästar och hade en när han träffade mamma som hette Rosie. Henne tävlade han hoppning med, haha ja, han tävlade faktiktiskt hoppning med en PRE ^^ Pappa är nästan alltid med på mina tävlingar o träningar och hjälper mej alltid :)FAIL!

Omg, har failat lite med designen :S Men ska försöka fixa de.. snart. just nu har jag huvudvärk så jag tror jag spricker! Men fixar de snart hoppas jag.

Kommer kanske några fler inlägg ikväll :)


Läs och ta till er

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Älska dom människor som behandlar dig rätt och glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv, låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig och vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåt snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.

Så rätt! Jag behövde värkligen denna texten just nu. När allt har varit så jävla svårt, såhär borde alla tänka. för det är så totalt rätt..

Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.


Låtar


Taylor Swift - Fifteen


Jason Derulo - What if


Justin Bieber - Pray


Maddi Jane - Impossible


Coldplay - Fix you

Dessa låtar rullar på i mina lurar just nu ;) Älskar musik!


02 - Min första häst

BAMBI♥

Min första häst hette (heter?) Bambi. Hon var född 1993 och var en kolsvart liten shettis som var sjukt envis men endå snäll. Jag fick henne 1998 alltså när jag var 2år och red då alltid utan skor och utan stigbyglar. När mamma tvingade mej ha stigbyglar blev jag skitsur. Jag lät heller aldrig någon annan rida på Bambi. Hon var min, och ville någon rida fick dom väl skaffa sej en egen ponny. Haha
Jag hade bambi tills jag var 5år sen såldes hon till en ridskola där hon står än idag om hon inte galopperat vidare till trappalanda.. Har tyvärr ingen kontakt alls med henne längre.


haha gulligt ^^


01 - Om mig

Okej, börjar då idag att skriva om mej själv Jag hatar värkligen att skriva om mej själv. Det är alltid lika svårt!

Jag heter då Mathilda Marie Antman. Ja är 14år född 27juni 1996 går 8A och är 156cm lång/kort. Jag äger som ni vet en ponny som heter Siwan Mai och delar en storhäst med min mamma som heter Cappuccino. På fritiden rider jag mycket. Fast just nu vilar min ponny så jag är väldigt mkt med kompisar, shoppar och sånt! Jag älskar också att sjunga och gör det typ hela tiden..

Haha, dagen när jag skulle börja 2an (och ja, jahg har blont hår vanligtvis, färgat de mörkt)

Jag och en av mina bästa kompisar Johanna


Har ju mina efterblivna stunder också! Haha, om ni frågar mina kompisar så har jag nog inte många normala stunder enligt dom..

Jag har 4 syskon

Ludvig Antman 1998-12år
En lillebror (som inte är så liten, typ 175cm lång! :O) Han är judonörd och tävlar framgångsrigt i det, blev bla precis distriktsmästare^^


Nicholas Antman 1992-18år
Ja, vad ska man skriva om honom då? Är en jävligt jobbig prick ibland. men går att leva med om man är tvungen ;) Han går också på Judo och på något annat random.


Bianca Antman 1990-20år
Åhh, så har vi min älskade syster! Lätt bäst av alla. Finns alltid och jag kan prata om värkligen allt med henne! gulv värd värkligen! Tyvärr han hon flyttat till stockholm nu för att jobba och jag saknar henne massor! ♥


Benjamin Antman 1989-21år
Och till sist har vi min äldsta brorsa Benjamin! Ja, han bor i malmö, jobbar till min pappa och han äger värkligen på att rita och teckna!

Pallar inte skriva om mina föräldrar för dom är inte så viktiga ;)

Ja, är det ngt mer ni vill veta så bara fråga i en kommentar :)


Blogga

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första häst

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Vad är kärlek?

Dag 05 – Min bästa häst
Dag 06 - Det här vill jag bli

Dag 07 – Ett ögonblick jag minns

Dag 08 – Min hästhållning

Dag 09 – Mina drömmar

Dag 10 – Min favorittävling

Dag 11 – Ett häst jag aldrig glömmer

Dag 12 – Det här får mig att må bättre

Dag 13 – Det här får mig att gråta

Dag 14 – Min första placering

Dag 15 – Mina rädslor

Dag 16 – Det här saknar jag

Dag 17 – Mina ambitioner
Snodde listan från Ponnyryttarna

Det är alltså tänkt att jag ska skriva om en sak varje dag! Tyckte det var jättesmart, för nu kan jag bota min bloggtorka lite ;)


sista bloggningen

hhej,
nu e det antagligen sista ggn ja bloggar från min lovely mac :(((
men ja, dt e mitt beslut detta o känns dt int bra så kommer jag tbk till kille igen :)
dt var allt jag skulle säga,
God jul o gott nytt år :D
(int säkert att jag har tillgång till dator innan julen :/ )
såå pusshej

Snö

Var ute med Steffi idag och fotade lite i snön!Nämen vadå finast? ;OOckså har vi då mej.. haha (a)

Kiss N love

mååndag

hhej,
idag var det en chill skoldag ;)
började med att vi städade bänkarna o stolar i vårt "hemklassrum".
sen så tittade vi på A x-mas carol, men vi såg inte klart den, så vi ska göra det imorrn..
sen va det engelska o så slutade vi vid 11.
Då gick jag hem o sen ut direkt igen, för jag va lite deppig...
så efter en ISKALL promenad så va dt väldigt skönt att sätta sig inne o lyssna på JB <3
senare i eftermiddag ska jag kanske ut o gå med hanna oxå om båda kan då (L)
o ska till stallet oxå, får se om jag rider elr inte, hon ska ta det lugnt ett tag o när jag kommer hem från Italien så ska jag börja rida henne hårdare o så ;)))
hon e sååååå söt <333
diggar bilden starkt 8D
pusshej

Varning för depp

Jag är så rädd att förlora nån jag inte ens har
Jag sitter ensam och fryser. Det enda jag vill är att vara med dej. Saknar dej något otroligt, och klarar fan inte av att vara utan dej mer. Du var ett svin, men så underbar och jag älskar dej så fkn mkt endå. Jag orkar inte mer nu, har hållt allt inne, men nu kokar jag över.

Trodde aldrig att du skulle gå utan att vända.
Inte efter allt jag vet.
Inte efter allt du har berättat.
Inte efter alla tårfyllda nätter.
Men du gick. Och du sneglade inte ens.

Vi var 3, Du, Jag och Kärleken
Vi är fortfarande 3,
Jag, Sorgen och Saknaden

Gud vad jag deppar. finns ingen mening med det igentligen. Han gillar mej bara som vän. Thats it. Jag kan sitta dagar och nätter och skriva dikter och texter. Han älskar mej inte mer för det. Så vad är det för mening?
Varför vill man alltid ha det man aldrig kan få?
Allt går i ett

Mitt liv går i ett just nu! Jag hinner inte klart med en sak förren det är dax för nästa! asså det är sjukt.
Idag var jag på gundstjänst (tvungen pga konfa). När jag kom hem red jag ut min lilla studdsboll. Hon va duktig^^ Efter det bar det direkt in i duschen och sen stack vi till grannarna och drack glögg och sånt^^

Gjorde en ny header innan. men ofc så glömde jag spara den som PH-fil och de va lite saker som jag skulle fixa. så nu får jag göra en ny.

JAG HAR INGET ATT BLOGGA OM OCH JAG ÄR SKITTRÅKIG! kom med förslag! :)


Så söta vi är!(a) Jag och min älskade Johanna ♥


var e mathilda ?

hhej,
tänkte bara slänga in ett inlägg o nu när jag ändå håller på så undrar jag var mathilda har tatt vägen ?
haha, i skolan så sa hon till mej att hon skulle fixa designen o allt? dt har ju gått bra xD <3
o sen undrar jag vad som har hänt med statestiken ? förut hade vi mellan 40 o 50 unika besökare om dagen o nu de senatse tre dagarna så har vi haft 8 (!), 14 o 24??
ajjah,
pusspuss

Qaiza today

hhej,
idag så blev jag väckt vid halv tio för pappa hade kommit hem (han har vatt i Asien i ca en vecka) sen så åkte jag o mamma till stallet där vi mockade o pysslade med våra hästar, sen så red vi ut ed annan i stallet :)
jag ska säga så mkt som att Qaiza + snö = skena...det gick bra o vi travade lite sen så var jag så rädd att det skulle komma ett dike igen så jag var jätte spänd, men slappnade av sen :) dt gick somsagt jättebra tills vi skulle galoppera, då in häst tar bettet och springer ut på vägen där dt e ren is (vi red parralellt med vägen). sen så red vi om mamma o Avalon i full galopp och hon typ skenade med mej lite, sen så fick jag stopp på henne o galoppade lite till (y'
hahahahahah, dt va ganska kul ändå att höra mamma skrika "räta upp dig" elr "håll i dig" hahah :DD
nu kommer en bild sen i somras på mitt ridläger:

ajah, nu ska jag göra annat så
pusshej

dåligt samvete

hhej,
nu känns dt som om jag lägger bloggen på andra plats igen, med andra ord så gör jag mkt andra saker än att blogga o jag har nu fått dåligt samvete. bara så att ni vet på tisdag måste jag lämna tbk min mac till skolan så då kommer jag ite blogga mkt, sen vet jag inte när jag får en ny dator. visserligen så hoppas jag på en i julklapp.... :))
sen så den 25 ska jag till Italien o åka skidor :) vi tar med oss iPad:en så bloggar kanske nåt där, får se...dt var väl allt
pusshej

discoo

hhej,
igår så va an ju me emma och alexi på disco :)
men ingen dansade, så då gjorde inte vi heller det dt slutade med att vi hamnade på en toa o sbackade skiit :PP
sen så vid halv tio typ? så gick vi ut o hade suupeer skoj i snön :))) hahaha, o måste bara lägga upp en kommentar som alexi sa "jasså, dt e däär...." skriver inte hela, för att..ja..
men åter till ämnet, jag o emma typ hoppade o spreng o hade über kul <3 o alexi bah "jag kan inte gå i mina höga klackar" hon sa så hela kvällen xDDDD fyyy, vad skojj vi hade <3
sen så kom emmas pappa o hämtade mej o emma vid 24 o sen så kom vi till henne o snackade lite o la oss. :)
idag så vaknade vi typ 9 ? o så snackade vi lite, sen så tog vi på oss, åt frukoat, satt vid datorn innan mamma kom o hämtade mej för att vi skulle shoppa julklappar ;))
dt blev några st i alla fall (tack för B-day presenten emma <33)
sen så kom vi hem vid halv 6 då va dt bara iväg till stallet där jag pysslade om min häst o kunde tom rycka manen *stolt* sen kom man hem o har bah chillat nu. ska lägga mej för jag e trött -.-
så pusspuss

vi idag

hhej, kommer bilder på mej o emma nu (bara huvudena)
ja e "lite" fail
mahahahaha xd
men nu ska vi snart gå, så
pusshej

friday with Emma

hhej,
nu så sitter jag o väntar på att emma ska komma, vi ska fixa oss o sen så blire disco för hela slanten ;)) <3
sen efter discot så ska jag sova hos henne :DD (L)
kommer kanske bild på hur vi kommer se ut senare antingen idag elr imorrn :)
ja, e lite hyper men...
dt var allt
pusshej

har tråkigt

hhej,
nu sitter man i skolan o bloggar igen ;))
har absolut ingenting att göra så ja...
Och nu har jag int PS längre heller. Så dt finns inget man kan göra.
jaaa, dt var väl allt ;)
hahaha xD
man vi ses väl nån gång,
puss

?

Blogg.se funkade inte igår! Det gick inte att logga in, och för en gångs skull hade jag fixat massa inlägg ju! Fixat en ny header och ska ändra designen också. Men det får jag väl göra ikväll då!

Nu ska jag snart till skolan. Vi har temadagar nu de sista dagarna och jag har datahörna nu på förmiddagen så jag kanske slänger in några inlägg sen!

Puss

nej

hhej,
jag fick nyss reda på att det inte kommer gå att köpa loss min älskade mac från skolan :'''''''''(
så jag får väl hoppas att jag får en i julklapp eftersom att jag inte kommer ha ngn dator alls annars...
dt var allt pusshej

hemma

hhej,
nu e jag hemma, elr dt va ett tag sen ;))
jag blev jätteblöt när jag skulle gå hem från skolan eftersom att det va snöstorm.
'idag så började dagen med filmen "I taket lyser stjärnorna" har sett den innan men den e superbra, så det gjorde inge :P sen så hade vi drama o det va väl okej ?
sist på dagen så hade vi dans, vi dansade "House" o dt var faktiskt kul, så jag kanske ska börja på dans igen :)
Carina, vår gympa lärare, frågade mej om jag hade gått på dans för hon tyckte jag var duktig. Då blir man glad :))
ska se om jag kan ta mej till stallet idag, isf så rider jag nog :DD
men ska gå nu, sees
hon e så högt över ;)
pusshej

Shopping again

Tja Gaaizz!
Idag har jag varit och shoppat igen! Idag handlade jag typ bara julklappar och inslagningsgrejor.

Nu på kvällen har jag slagit in massa paket!

Jag tycker att det är sjukt viktigt att man slår in paketen fint och med omsorg! Eller kanske inte viktigt så.. men själv tycker jag det är så mkt roligare att få ett paket som någon har lagt ner tid på att fixa!

Lixom är det inte roligare att få ett sånt här:

Än att få ett sånt här? :P


Bara ett litet tips ;)


idag

hhej,
sen jag bloggade igår så har jag vatt i stallet, men jag hann inte rida o idag ska jag träna, så vi får se hur det går xD
hahha, idag så började vi 8.15 o slutar 12.20 :D
jaa, vi har temadagar i skolan nu så dt e suuper chill :))
jajja, bloggar mer när jag har nåt att skriva :p
pusspuss

GLAD JULIJA

hhej,
man blir så glad när man öppnar bloggen o ser att dt e nya jättefia kommentarer :DD
Så tack alla som kommenterar ! :)
pusspuss

skola...igen

hhej,
ska bara säga det att min lillebror klarade sej ;) men ambulansen fick komma o ta med han till akuten ;ooo
men ja, dagen i skolan har vatt bra ;) sista vanliga skoldagen nånsin på Killa ;DDDD sen börjar man ju på kunskap :D
förresten, Lovisa om du läser detta så tkr jag att vi ska va snart !!
hihih, ja, sen så har jag kommit hem nu o ska till stallet sen, för det blev ju inge stall igår eftersom att det gick som det gick :/ bild på söötee:
igga mej på bilden ;)
pusspuss

At my place

Nu är jag hemma från allt stök och stim! Stack hem till Joacim efter skolan och tog sen bussen in till Lund från Sandby. Bussarna har börjat gå helknas så jag kom en halvtimme försent till Ung-grupp. Men när jag väl var framme så körde vi paketleken och fick massa paketer och lussebullar och ja! Det var jättemysigt!
Nu e jag hemma och har slagit in presenter och ska snart nanna! 

Gud vad jag bloggar tråkigt nu! Men får nåra random bilder från skolan idag iaf ;)


Så snygg man är då!! HOHOHO 

olyckan va framme

hhej,
nu bloggar jag igen...
men det e så att min lillebror kom hem och störtgrät o säger att han har slått huvet i isen o att den sprack (isen asså)
så han har antagligen hjärnskakning :/
ni får gärna lämna en liten kommentar, men nu vet ni om jag inte bloggar så mkt ikväll.
pusspuss

outfit

hhej igen,
nu ska jag visa upp en outfit som jag vill tävla i:


som ni ser e allt svart och guldigt, vilket jag tycker e fint :D
tretorn falsterbo GT - har jag
schabrak - vill ha (vet nt hur mkt det kostar)
spö - vill ha (samma som ovan)
strass - har jag
hjälm - vill ha (2999 kr)
dyonträns - har jag
så det jag int har önskar jag mig i julklapp :D
'
men pusshej

dan idag

hejhopp,
idag så har det vatt en chill dag (y'
började med klassråd, sen hade 9:orna luciståg så då kollade men på det, sen så hade vi svenska fast vi städade skåpen ist. Efter det så hade vi engelska där vi gjorde nåt jag inte kommer ihåg ? xD
sen hade vi lunch, då fick vi lussebullar !! :DD mums.
efter det så hade vi spanska, där gick vi bara egenom ngt papper. nästsista lektionen va gympa, då vi bara körde mörker gömme :D sen NO där vi bara tittade på en film :D visserligen en äcklig film so handlade om insekter, men det e bättre än att jobba....nu har jag precis kommit hem o sen när mamma kommer hem så ska jag till stallet, men det blir ingen ridning för mej idag eftersom att hon har gått hårt 5 dagar i rad.
så jag hör av mej sen
puss så länge

väntar..

hhej,
nu sitter jag här i skolan o bloggar,
jag väntar på att engelskan ska börja o så ska man tråka sig egenom denna dagen oxå,
jag börjar känna nu att detta inlägget var väldigt onödigt, men ni vet hur det e. ;))
men ja, ska ta o skriva lite på min novell tror jag:)) kolla gärna in
justiinsjulija.blogspot.com
'
pusspuss

hanna dagar

hhej,
jag läste precis mathildas inlägg och ja, jag har oxå vatt upptagen,
igår så sov jag först till 10 sen till stallet och rida, hon vr överladdad, inte kul alltid...
sen efter stallet så hem, duscha, över till hanna <3333
tog visserligen med mej datorn , men jag hade ingen större lust att blogga dåeh.
Min andra kompis har tjatat o tjatat på att jag ska forts. på min noveel, så det har tyvär kommit i första hand.
men idag när vi vaknade så mådde hanna jättedåligt o när vi hade ätit så kräktes hon, så jag gick hem (krya älskilig <33) Sen så åkte jag till stallet o red en superfiin ponny, nämligen Qaiza xD
sen så åkte vi hem o har bakat o chillat sen jag kom hem :))
mysdag, imorrn e det skola o jag vill int!!!
skönt att det bara e en och en halv vecka till jag slutar på kille förgott <3
men nu ska jag nanna, för jag e astrött,
pusspuss

Busy

Som ni kanske märkt så blev det inget bloggande igårkväll. Min kompis kom hit och vi stack ut o kom inte hem förrän halv 2 inatt, och då va de inte läge att sätte sej vid datorn ;)
Idag vaknade jag halv 1.. och stack ut och red. Maia var skitpigg! När hon inte får galoppera där hon vill så typ hoppar hon fram och bockar och sprkar bakut och håller på! Asså jag måste filma det ngn gång! Hon e helt Crazy!

Efter det stack vi till några grannar på glöggfest och nu på kvällen har jag varit på lussefirandesak. Det har värkligen vatt en busy helg, och tyvärr får bloggen lida då :( Sett att Julija inte bloggat så mkt nu heller, så hon har kanske haft lika mkt o göra som jag?

Imorgon blire nog nt heller så mkt update från min sida för jag ska in till Lund med en kompis.

Förlåt för ett tråkit inlägg, men jag har varken tid eller ork för att göra ngt bättre. Men såhär e läget iaf!

Nu ska jag gå och sova, klockan e bara halv 9 men jag e dödstrött!

Puss o kramizz

varför?

hhej,

jag kollade nyss på vår staestik o såg att den har sjunkt sjuuke mkt !! :(
nt bra !!
ni måste kolla på vår blogg hela tiden <3
pusspuss

Vart och shoppat!

Förlåt för bad update. Men igår hade jag skitbråttom, för jag skulle sova över på ungdomsmotagningen men Ung Grupp! Så då skulle jag skynda mej och rida osv. sen skulle vi vara där inne klockas 6. Det var verkligen jätteroligt!
Idag har jag varit och shoppat, detta kom med hem:
Löshår (julklapp, men fick det nu) Från Comffy Hair.
Kofta, skitmysig! Från HM
Väst (att ha och rida i) Från HM
+massa julklappar!
Ikväll blir det nog massa update, för jag e jättebloggsugen!
Puss så länge, nu håller jag på att färja håret!

...

hhej,
nu ska jag egentligen sitta och öva på spanska glosorna till imorrn, men orkar verkligen int !
skulle valt tyska ist..
Men idag ska jag till stallet och rida ! :))
äntligen, inte ridit på två dagar.
men ja, måste övaövaövaövaövaövaövaövaövaöva..-.-'
skum bild påå flyingekungsgård ;)
pusspuss

Ge mej en valp

Jag vill så gärna ha en liten vovve! Det står allra högst på min önskelista i år (som alla år innan) men jag kommer inte få någon, för min mamma typ hatar hundar :( så de får jag vänta med tills jag flyttar hemifrån!
Här kommer min top 3 på hundraser ;)
 Helst skulle jag vilja ha en Border collie! De är så arbetssamma och vill så mkt, ganska ivriga, samtidigt som de är har bra psyke och är både lekfulla och keliga. Ock såklart så är de sjukt fina. Värkligen min favoritras!

Så sjukt vacker! Bild från google

Och detta är vår inackorderings hund. Han är heelt underbar! Min favvishund! Lille Maxen :)


 På andra plats kommer såklart den underbara Golden Retrivern! Dom värkar så lugna och kloka. Men kan endå bli lekfulla och superglada och dom flesta är väldigt vänliga!

Bild från Kenneln Golden Glow´s hemsida! Golden glow är en kennel som ligger bara en liten bit ifrån mej, så om jag någon gång ska köpa en Golden, så blir det definitivt från dom, för dom har värkligen superfina hundar! Rekomenderar starkt!

 Och på tredje plats kommer den supersöta Shetland Sheepdog! Denna rasen har jag velat ha enda sen jag var hur liten som helst! Min gudmor hade 3st Collie hundar och jag värkligen älskade dom, men jag tyckte dom var för stora och de får lätt skador på ben och så, så då hittade jag en förminskning av dom, nämligen då Shetland Sheepdog! De är underbart fina och energiska och bra agillity vovvar, vilket jag hade tyckt vara roligt att hålla på me!

Bild från google
Ååh! Dom är så fina!!


bildbomb

hhej,
nu ska göra en bildbomb på min lovely <333


CP bild xD


cool bild (y)
mathilda e fotograf <3ajjah, nu blir det inte flera
pusspuss

Igår..

..så åkte vi till ridhuset med båda pållarna, hoppade lite :)

SIWAN MAI
Maia började super, men sen skulle mamma komma ner och filma lite (hon satt på möte där) och då var hon skitsur och typ "ööh vi har inte tid med det här, ööh" och å blev jag också sur på henne för hon hade lovat att filma osv, och när jag blir stressad och upprörd så blir Maia också det och då går allt åt pipsvängen.. Men jag är nöjd iaf!


Älska frambenen ;o

Jag kan bara inget annat än att älska detta stjärnskott!

CAPPUCCINO
Guud vad bra han gick! Finns värkligen inga ord! Han älskar ju att hoppa, och det känns värkligen! Han blir en helt annan häst när det står hinder framme. Tyvärr hann inte mamma ner och filma honom, vilket var synd, för jag hade gärna velat ha bildbevis på hur bra han gick! Han har värkligen förändrats sen vi började tävla. Nu hoppar han i alla situationer, oavsett hur högt hindret är, förut stannade han bara man kom lite fel på ett lågt hinder. Och åååh vad jag längtar efter tävlingarna till våren med honom igen!

Idag har båda fått vila. Dels för att jag somnade när jag kom hem från skolan.. (y)

Kiss n love

Julfint hos Jeppe

Idag fick min lilla bebis julfint på sin bur, hihi

Sen ville han ha hela lussebullen så han bet tag skithårt och typ drog den till sej, och då har inte mamma hjärta att ta den ifrån honom haha, gulle. Dock fick han inte äta hela för då blir han  lös i magen :S

Min lilla Jumping Jeppson, haha ja, han heter faktiskt så ;) Kallas Jeppe (a)

the day

hhej,
jag vet att jag lovade i förfgår att jag skulle skriva om dagen igår, men jag hade inget nätverk, så det gick inte...
Och nu kommer jag inte ihåg vad jag gjorde xD
typiskt mej...;)
men idag har väl inte hänt så mkt mer än skola?
tråkigt som vanligt, men idag var extra stökigt och vi fick typ inget gjort överhuvud taget, utom på spanskan (för en gångs skull) så det var ganska chill :)
Jag skulle egentligen åkt tll stallet, men mamma tar hästarna idag när hon kommer hem från Oslo, för farmor och farfars däck på bilen är så gamla och slitna...
Så får inte träffa henne idag :(
menmen,
pusshej

WOW!

Idag, eller igår blire ju, klockan är över 12 ;O Hade vi besöksrekor IGEN! Ni är värkligen heelt underbara! Vi hade 51unika besökare, är ni bäst eller vad!?

Kiss and love till er!


Hosthost

Sitter uppe och hostar som en gris. Asså seriöst, jag får sånna attacker och jag tror att jag kommer dö snart asså. Låter som en j'vla gamling med hjärtfel elr ngt.

Ja, när jag endå håller på kan jag ju lägga ut vilka som är anmälda till tävlingen på söndag. Haha, intressant, intressant ;)
Jaha, och bara för det så går det inte att ladda upp ngn bild. Tack blogg.se ibland är ni föör bra. Nu har jag nog wainat klart, tror jag..

Iaf så är det årets sista tävling på söndag! Ska hoppa LC+5, LB, som ett lätt avslut bara. Sen ska Maia få vintervila, det förtjänar hon nu min lille bääbis!

Sen äre bara Chino som ska hållas igång! Honom ska jag rida på en träingshelg fö Tobias Grönberg hemma i Flyinge och sen blir sista tävlingen för honom en klubbhoppning den typ 19december tror jag de va?

Imorgon ska vi åka till ridhuset med båda pållarna och så ska jag hoppa båda två äre tänkt. Har inte hoppat på flera veckor känns det som ;O

Nu har mina hostattacker avtagit lite så nu ska jag gå upp och nanna, eller försöka iaf..

Puss och kram älskade bloggläsare!

godnatt

hhej,
jag uppdaterar om dagen imoorn,
sulle bara säga godnatt :**

Me ♥ Listor

DIN HÄST
Namn: Siwan Mai
Född: 2004
kön: sto
Ras: Welsh Partbred
Färg: Brun
Tävlat med dig: LA hopp, LB dressyr
I framtiden: Hoppas Msv A, men vet ju inte än ;)
Hur många rosetter: buuää, typ 20 kanske? vet inte med maia asså, har typ 100totalt ;)
hur  många 1a rosetter: 1 (y)
Hur många segertäcken: Inga me Mais
Hur länge har du ridigt: Hela livet
Hur många hästar har du ägt: Mamma har ju ägt mina ;) men 4
Har du tävlat någon annans häst: Ja
Har du fått betalt för att rida: Japp
Hösta procent du ridit på i dressyr och vilken klass det var: Me maia 64,66 i LC2
Högsta hoppade hindret: 125 me maia, 130 me Chaplin
VAD HAR DU FÖR...
Hjälm: rosa och  fan minns inte namnet xD
Stövlar/skor: tretorn advance
Träns: Hööks, och ett lackträns (y)
Transport: Thule Diamant
Stalljacka: Typ vanlig^^
Ridbyxor: Mountain horse, ullared, starzup, massa :P
Tävlingsschabrak: JW, GG, Lamicell
THiS OR THAT
Skäck eller Brun - Brun
Stövlar med snörning eller utan - Med
Ponny eller Häst – ponny
Hoppning eller Dressyr – Hoppning
Ridbana eller Ridhus - Beror på väder
Trav eller Galopp – Galopp
Brunt läder eller Svart läder - Brunt
Pessoabett eller kandar – vet inte
Spån eller torv - blandat
Kyra K eller Kingsland - Kingsland

OM DIG
Vilken klubb tävlar du för? Flying RF
Vad heter din tränare? Kristina Klang
Tycker du han/hon är bra? Bäst
Har du någon förebild inom ridsporten? Rolf-Göran Bengtsson
Styrkor inom ridningen? Vet inte, envis? Älskar utmaningar!
Svagheter? vet inte :P
Tycker du själv att du rider bra? Ganska, har man en tränare som Kristina så har man inget val HAHA
Hur klipper du din häst? Olika
KRYSSA I
Tävlat klubbtävling [x]
Tävlat lokalt [x]
Tävlat regionalt [x]
Tävlat nationellt [X]
Tävlat internationellt [ ]
Vart med i tidningen för att du vunnit en tävling [
Har ramlat av på en tävling [ ]
Har hästintresserade föräldrar [x]
Har åkt mer än 3 timmar till en tävling [x]
Har besökt Strömsholm []
Har besökt Flyinge [x]
har besökt Tullstorp [ ]
Har tolkat efter en häst [X]
Har badat med en häst [x]
Har hoppat fälttävlans hinder [x]
Har ridit islandshäst [x]
Har kört en riktig travhäst []Vinnarponny ♥


oouuppss

hhe,
jag e riktigt ledsen över att jag inte har bloggat här på ett tag :(
jag har haft fullt upp.
men jag ska berätta om igår och idag.

igår:
vi hade morgonpasset så vi va i stallet vid ca halv åtta. Vi fodrade och släppte ut hästarna.
Sen så hade jag och mamma tänkt rida ut i snön bara vi två, men sen så kom en till till stallet och hon och en som hade häst där innan skulle rida ut, så alla fyra red ut. Det gick jättebra ända tills jag och Qaiza råkade gå ner i ett dike med snö upp över hennes mage. Och ni vet ju hur hon e ;) hon satt fast och fick panik så hon hoppade rakt upp i luften samtidigt som hon sköt rygg, sprattlade med benen och slog bakut. Jag som inte riktigt har så bra balans som jag borde ha, trillade ju av..-.- gjorde en fin volt i lften och seda landade jag mjukt i snön. det var bara det att min ponny blev skrämd så hon skena hem, över en färist och alla bah "Qaiza spring inte över färsiten", men det gjorde hon ändå. Som tur e var den snöfylld så inget hände. Jag sprang efter henne till stallet och på vägen dit så halkade jag och trillade typ 4 ggr? sen så stog hon och gosade med ett föl vi har där ;) knasponny, vi gav oss ut igen och fullföljde rundan utan flera missöden ;))

idag:
JAg sov inget inatt för jag hostade hela tiden-.-
men jag åkte till stallet ochmockade o så, sen så släppte vi ihop Qaiza, Titt Ut, Mischa o fölet i en hage :*
det gick super bar :DD
Vi åkte hem och vilade sen så åkte man till Flyingedagarna, dt va asbra !! :DD
nu sen jag kom hem så har jag chillat, läst o datorn ;))
pusspuss

*Applåd*

Kom ut ur duschen för en liten stund sen, efter att ha varit ute och sprungit men världens sötaste Johanna! *applåd* Haha, jag satt och höll på med läxor också ringde hon och bara -Jag är hos dej om 10min, hänger du med ut och joggar? Så det är klart att jag hängde med! Min mage håller på att gå upp i vikt, så vi har bestämt att vi ska ut och jogga minst 2ggr/veckan!

Nu sitter jag och håller på med min dagbok från när vi var på Öland med skolan, bästa veckan i hela 8an! Så det blir dessvärre ingen mer update från min sida ikväll!

Puss och kram alla griiisar

Brun-orange


Har ett brunt spö, så de är bara stigbyglarna och bemskydden som fattas :)

Siwan Mai


Karina Pasian-Winner

Haha jag hade tråkigt, så jag gjorde en bild ^^

ska göra en outfit nu tänkte jag, så håll ögonen öppna ;)


hehe

hhejm
inte bloggat på ett tag, men har en annan blogg där jag skriver en novell, så jag hinner inte allt ;)
justiinsjulija.blogspot.com
skriver mer sen ;))
pusspuss

Besöksrekord! +outfit

Igår hade vi besöksrekord! Tack alla underbara läsare för att ni tar er tid att klicka er in på vår blogg! Glöm inte lämna en liten kommentar!


Flyingedagarna

Klockan 7 idag så ska jag och mamma åka in till Flyinge kungsgård och titta på en julshow, så de ska bli superkul :) Jag har vunnit biljetterna! vann dom i Falsterbo i sommras! haha, ibland har man tur! Självklart åker kamran med.

Imorron ska jag ta lite bilder på hästarna i snön tänkte jag, för det blir ingen tävling för min del. Det är snorhalt på vägarna och jag har bara hunnit rida typ 2gånger denna veckan.. Men ska försöka rida så mkt de går nu och så hoppas vi att det blir bättre väder till nästa helg för då är det sista tävlingen för året! 
Hos Torns RF också tävkte jag hoppa LC+5 LB.

Bilder från en utetävling där i somras! Vår första LC+5 och vi kom 5a!


mobba inte händerna, brukar inte sitta så med dom hahasnökaos

hhej,
nu sitter jag hemma för jag kan inte ta mej till stallet eftersom att det e så mkt snö här nu.
om det bara hade vatt snö, så hade det ju vatt okej, men nu e det så att till stallet så får man köra på en väg gjord av is :/
så att jaa...
hon som äger stallet ska fixa till älski nu ❥❥
hahahahahaha, fråga int vad jag skrattar åt, för jag ska berätta xDD
jag kollade på alla bilder som jag och lovisa tog när jag sov över hos henne :))))))))
hahahahahahahahahahahaha, fifan vika bilder <33
vi måste va snart !! <3
ha en trevlig kväll, natt...
pusspuss

H Å L T I M M E ! ! !

hhej,
förlåt för mitt urdaliga bloggande...
men nu har jag precis fått reda på att vi har håltimme !! :DD
hahah,
pusspuss

Rubrik

Nu har jag som ni ser fixat lite med designen :) Jag är faktiskt ganska nöjd, men det är fotfarande mkt kvar! Ska bla fixa en annan bakgrund..

Maia red jag ut igår och hon var superduperpigg! Idag var jag med några kompisar-Amanda och Steffi, så hon fick vila, det är typ total snökaos här nu dessutom, och förmodligen så blir det inte att vi åker till tävlingen på lördag:( Men vi får ju se hur vädret blir!


Min prinsessa, älskar dej mest av allt! ♥


RSS 2.0