Tretorn+kiss

Fick hem mina nya tretorn idag. Men fick svarta :@ de vill jag inte ha. Bajs på dom. Funderar på om jag ska sälja dom eller vad jag ska göra... Sen har min dator typ crachat eller något. Om så är fallet så har alla mina älskade bilder försvunnit, och då tar jag livet av mej.
I morgon har jag uppsats skrivning i 3 timmar. Wihooeh

Hoppas ni har ett bättre liv än jag.

Kiss and LOVE

Björn Rosenström

Hahah de de bara jag som älskar honom? xD
Haha de e bara låtar, bli inte stötta nu ;)

PRAO

Hahah, jag ska ut på prao i 2 veckor till! Great!
Har snackat med Adseke Ridcenter och det blir så att jag praoar hos dom. Skitkul! Mathilda och Elin va där för någon vecka sen, och dom tyckte det va jättemysigt! Så jag hoppas att jag också tycker de :P
Tar kanske med Maia dit också!

Ridpassen

Red Maia för första gången på nästan 3 veckor idag. Känndes väldigt konstigt faktiskt... Vet inte om de va bra eller dåligt. För det första kännde jag mej som ett fatass på henne. Men de va jag inte, för de såg jag i fönstrena, de är väl för att jag har ridit megahästar dessa veckorna.
Hon va jättejobbig i början och sket i mina hjälper. Men sen förvandlades hon till en underbaring. Härregud, hon var awsome. Men jag måste lära mej att när hon har gått dåligt, att jag bara kan slappna av och skita i det. För hon blir bättre.
Det finns ingen annan än Maia som jag kan bli så sur på. Det finns ingen annan än Maia som jag älskar mer än allt.
Mullepownie<3

Chino skulle träna terräng idag. Så jag red dit, väntade i en halvtimme, sen kom mamma och klockan va asmkt. Så jag red hem igen, vi gick in och kollade och det var inte förrän nästa vecka -.- Han va iaf skitpigg idag! Kul de iaf.
Annars har jag inte haft något speciellt flyt idag .. :(

Siwan Majs

Min bajsi är frisk nu :)
Va hos vet igår ju, och hon blev friskförklarad, markerade inget varken i ryggen eller benen, så de va trevligt. Dock hade hon en tand som va jättevass, som satt längst in i munnen, och typ skar in, så hon hade värsta köttsår i kinden :( Troligen därför hon inte gått att ställa till vänster.
Har hon inte en fin bricka på grimman? Där står Siwan Mai :D

Nu blir min älskling förhoppningsvis sej själv igen, det sägs ju att hoppat är det sista som lämnar människan. Och jag kommer aldrig sluta hoppas att vi ska vara tillsammans, flera år till.
För jag älskar min pärla!



I'm a monky

Vaknade 5 imorse och sprang upp och spydde. Ohyeah! Så det blev ingen skola för mej today.
Klockan 2 åker vi på återbesök hos veterinären med Maia. Och jag håller både tummar och tår för att hon inte behöver sprutas mer.
I miss you



Tjockar mig med påskägg

Hejsan,
kan inte skriva så mycket, för jag måste göra läxan som ska vara klar på fredag, det är typ en berättelse i So:n ?
wierd... :p
seeees

Tävling Trolleholm

Igår så tävlade jag ju somsagt, och det va den tävlingen mathilda blev liiiite solbränd :p
'
LA bed A:0

'
Det började med att vi kom 3 timmar för tidigt typ, så ingen bra start direkt. Men sen när vi skulle vetrinär besiktiga så var hon så pigg o överspeedad så hon hoppade omkring o kunde inte stå stilla när veterinären kollade på henne ^^
Men det gick bra, sen hoppade jag upp på henne o red normalt o så... På framhoppningen gick det superbra och hon va höögt över hinderna och hoppade o kom perfekt på alla hinder :')
Sen när vi kom in på den gigantiska banan så blev hon typ nervös? Ajja, jag raceade henne som vanligt och sen kom vi mot första hindret. Hon stog emot, så hon hoppade av för nära hindret, men vi klarade det ändå. Sen till hinder nummer två, det stog precis bredvid åttan, o åttan var mycket bättre vinkel, så jag höll på o hoppa det, men typ tre meter innan så kom jag på att det va tvåan jag skulle till o svängde henne, hon ställde upp suveränt och hoppade. Tyvärr så rev vi det hindret. Sen så gick vi till trean, det var en ganska lång kombination med ett galoppsprång. Hon tänkte ta två, men jag har tränat på det så jag klämde till henne med skänkeln så hon hoppade av. Det gick bra, sen så var det typ 7 galoppsprång till nästa hinder, men där fick jag inte upp henne tillräckligt så vi kom lite för nära och rev det oxå. Femman rev typ alla, men inte vi. Sexan kom vi oxå lite nära men hon klarade det gallant. Resten av banan gick superbra. Jag kunde dock inte svänga henne, för hon bara drog ner huvudet och svarade inte på mina hjälper. Det syns inte på filmen...
'
Jag antar att ingen orkade läsa allt det, menmen :p
Filmen kommer kanske upp någon gång ;)
Går inte att ladda upp ngn bild. Mathildas nätverk gillar inte mej -.-'
// Julija

Säjda, säjda direkt va, säjda Gillbert


Maisbais

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
:')♥

Solbränd

Varit på tävling hela dagen. Härre min gud vad sega dom var! Sinnessjuk. Men det hjälpte mej att bättra på brännan lite iaf ;) Hela mitt fejs svider och mina läppar ska vi nt snacka om. Aj.
Resultaten var varierande för mina små kamrater som va där och tävlade. Men hyffsat har det endå gått tycker jag väl :)
Det är helt galet hur hopp och tävlingssugen man blir av att titta, jag vill ha min ponnyplutt frisk!
Fyfaan vilken ful bild? Rider ju med galoppläder och hästen går som en efterbliven flodhäst. Tjock är hon också. Inte okey. Ofta hon såg ut såhär? HAH
Ikväll kommer Julija och hennes family hit och käkar litta. Trevligt!

Tävling imorgon

Imorgon drar jag med Emilia på tävling. Ska kolla på massa fina ponnysar. Bland annat den där Daphnie Duck. Har ni höst talas om henne? Hon ska va skitfin tydligen, och hennes ryttare är jätteduktig. Dom skulle starta LAn imorgon så det ska bli spännande att se.
Emilia Ska hoppa LB med Zirco (och LA?) och LB,LA med Hajen. Med Zirco är det Sveland Cup. Hon kom 2a förra omgången, så vi har kommit överrens om att hon ska vinna nu! :D Så det hoppas vi att dom gör. Det hade varit suuperduper kul! Heeja!

Älskling



I was born to tell you I love you
Fyfasen vad jag älskar dej Chaplin. Varje gång jag ser dig i ögonen ser jag oss. Dedär ögonen. Så mycket dom har varit med om. Så många gånger jag har sett in i dom, och insett vad jag har. Insett att utan åren med dej, skulle hälften av mej inte vara jag. oavsett hur mitt liv ser ut om tio år så kommer jag aldrig, aldrig att glömma de ögonen, alla ögonblicken vi har haft tillsammans. Alla vinster, alla rejs, alla fajter, alla bus vi gjort tillsammans. Det är sinnessjukt att man kan älska någon så mycket som jag älskar dej. Så mycket kärlek det kan finnas i en människa. Alla de där känslorna brakade loss i mej under tiden jag hade dej. Du var en bästa vän, som alltid var vid min sida. Det var du och jag mot världen. Varje dag tillsammans skapade vi nya minnen. Varje ledig stund tillbringade vi tillsammans. Det finns inte tillräckligt mycket betydelse i jag älskar dej för att beskriva vad du betyder för mej. Du var mitt liv, bokstavligen. 1+1=1
Att skiljas från dej var det svåraste jag gjort i mitt liv. Men jag vet att du har det bra, du har en sån stor mage, för att annars hade du inte haft någon plats att förvara din tacksamhet och livsgnista, i din mage ligger det i tryggt förvar, och jag slår vad om att Emilia gör allt för att dina sista år ska bli dom bästa. Att hon tar hand om dej som du förtjänar, och älskar dej lika myckat som jag, det vet jag att hon gör. Du förtjänar allt.

Allting har ett slut. Men i minnena lever vi vidare, föralltid
Ser du stjärnan i det blå? Den lyser för oss två.
Du gav mej den finaste tiden. I hela mitt liv
Tack!



Hoppträning Chino

ASSÅ SSHIIIIT vad fin han var idag. Hoppade så jäkla underbart fint. Inga problem med någonting, och hela träningen bara flöt, och han var totalt awsome! Goosh, e helt galet glad över denna träningen! Vi gick definitivt flera steg frammåt. Sååå fin!

Print screen för picasa laggade :P


Mathilda och Tuttan

Direkt efter Terrängträningen stack jag och Mathilda till hennes lille ponny och hon tränade för Anna. Det gick jättebra tycker jag :) Tuttan hoppade jättefint, och dom kämpade på!
GRYYMT fin bild, och finast ekipage! :O
Jag skickar fler bilder till dej om du vill ha dom Mathilda, orkar inte ladda upp fler här (a)


Terräng

Idag var jag och Mathilda och kollade på när Emilia och några andra tränade terräng :) Alla va super duktiga, häsr kommer de finaste bilderna :) en på varje ekipage.
Anna och Conny
Ippa och Ess
Siri och Nollan
Fia och Jonne
Michan och Rappe
Emilia och älsklingschaplin

Låångtur

Idag red jag och Mamma ut med Caddie och Chino. Vi red enda bort till Flyinge och hoppade några skutt på terrängbanan.
Caddie var såååå duktig, och jag är kär i honom.
Ikväll kommer Mathilda och vi ska ut och fota Maia lite :)
Fler sånna här goa bilder? :D

Back were I belong

HAHAHA sån noob jag är. Men jag saknade Julija när jag började på min egna blogg. Nu ska jag sluta tönta mej med att byta och pausa och sånt shit. This is were I belong.
Hihih, hej igen :)


bildbooomb !

här kommer en bildbomb på fölet i stallet :









det kliar på lilla magen :')







lite bilder på fölet, nu kommer på min hoppträning :)))

söte ponny <33

kompakt hoppning, check !



hoppade lite före henne, men hon va så duktig o hoppade ändå <33

halv bild ^^



littans stark :p

här va några bilder, ja
bilderna på mig o Qaiza har duktiga mamma fotat och dom andra har jag fotat :DD

hos hillevi

tjaoo,
skulle skrivit igår, men vårt hus fick ett taklyft så jag var tvungen att agera fotograf, sen åkte jag till Hillevi :)
fifaaaan vad kul vi hade där !
jag kommer skriva om det senare, för just nu ska jag cykla till ponnyälskling och rida henne :)
Jag kommer hem ikväll ngn gång, täckte va där lääänge idag då jag inte träffade henne igår, och alla hennes saker måste smörjas. Hon har oxå gått utan täcke idag så hon ser väl ut som en DAMMIG IGELKOTT ! xD
Bara för att jag gillar igelkottar.
hahah, men vi seeeeees ikväll, då kommer jag lägga upp en bildbomb oxå :))
fölet i stallet <33


NY BOGG

matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
matildaantman.blogg.se
BESÖÖK! :D
Hejdå. och tack för oss :D <3

fotat idag

hhhej,
ni märker att jag bloggar lite antar jag... men jag har väääldigt mkt jag måste göra i skolan o sen har jag hästen, nätverket dampar. Innan så kunde jag ju blogga i skolan, men eftersom att jag har bytt skola o dom inte har trådlöst där, så kan jag inte det. :(
Blir nog så att jag ska försöka i alla fall 2 inlägg per dag elr nåt :)
Men vi har fått ett föl i stallet, vi kommer förhoppningsvis ha 5 i sommar. Ett av dom kommer vara vårt :DD
ska fota den lille ungen idag, o förhoppningsvis kommer bilderna in på bloggen idag, elr imorrn.
Fotat ute lite idag oxå, men tänkte att jag tar alla bilder samtidigt och det tar så sjukt lång tid att ladda upp bilderna eftersom att filerna e så stora.
här får ni ett smakprov :p

Ska iaf träna idag :)
Sen så blir det Trolleholm på söndag, första ute. ÄÄÄLSKAR deras utebana, ngn som håller med elr ? Blir en LA där.
sen den 13-15 maj blir det Flyinge stiftelsen, deras första ponnytävlingar :) tre LA, fredag, lördag, sndag. På lördgaen debuterar jag o Qaiza Nationellt :))
men måste stick till fiiina nu, seee ya


Goodbye

Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag. Det beror på att jag håller på att starta en ny, egen blogg. Och jag har massa nya ideer om hur det ska bli. Designen är iprincip färdig nu, och jag ska bara skriva lite presentations-inlägg och så, så ska ni snart få adressen till den. Hihi spännande va? :D

938 dagar

938 dagar
938 dagar, har vi levt tillsammans.
Framgångar, motgångar.
Vi har tagit oss igenom 938 dagar
Det är sinnessjukt hur mycket jag älskar dej. Och har gjort i 938 dagar.
Mitt verkliga allt är du.
938 DAGAR
Och fler ska det bli!

The day

Idag var jag ju och provade den nya skolan, vilket var helt awesome. Dom var hur snälla och trevliga som helst, och hela klassen var jättesammanhållen och mysig! Blir troligen så att jag börjar där snart :)
När jag kom hem tog jag av Maias bandage och gick ut och gick med henne i 20min. På vägen träffade jag Åsa som jobbar på det stället där jag har lämnat in mina Tretorn. Hon sa att jag skulle få nya, så dom ska lägga undan ett par blåa till mej :D Blev inte röda, för det fanns bara den gamla modellen som går sönder så jäkla fort :/
Naaajs!! :D
Maia var förövrigt helt crazy idag, hon har nog en väldig massa överskottsenergi. När hon tyckte att vi gick för sakta så naffsade hon mej i armen, eller så ville hon stanna och äta. Allt i stirr. Älskade CP-ponny!

Vet

Som sagt så var Maia hos vet idag. Det gick förhållandevis bra. Bättre än jag väntat. Men jag tänker inte skriva ut exakt vad det var här på bloggen. Hon hade inflammation i båda fram iaf. Så kan ni klura på hur vad, och varför ;) Den som har bästa gissning kan få en länk, hahah xD
Det har iaf vatt en jobbig dag. På många håll. Har sovit några timmar nu på eftermiddagen, och nu håller jag på att förbereda mej för imorgon! Jag ska nämligen på en provdag på Fäladsgården. Intressant värre :D
your breath is all i need to survive



Doktor

MOT TANT DOKOTORN!
Önska oss lycka till! har en känsla av att det behövs... :( ♥
Let us live, together, forever ♥


Sick

Det är helt sjukt så mycket energi och kraft man får av att vara ute i solen! Jag blir helt galet glad och försöker hela tiden komma på nya saker att göra ute, bara för att var ute.
LOVE till SOOL!
fast nu har jag huvudverk, så jag får gå och droga mej lite, heheh

Do you wanna ride my horse

Haha idag när jag var ute och red Caddie så kom jag och tänka på denna låten!
HAHA så kass.
Förövrigt så gick caddie super idag. Han var jättepigg, men lyssnade endå bakåt. Hoppade några språng på en liten stock också, vilket han gjorde utan att blinka!
UNDERBARA HÄST!
finfinfin
Ikväll tänkte jag gå ut och promenera med min ponnyskrutt i det underbara vädret!

VI SKA KÄMPA

Idag red jag ut på Maia bara en liten galopprunda. Hon var helt galet pigg och ville springa hela tiden. Men fortfarande är hon stel som en pinne, typ som att hon har en spärr. Men jag fylldes endå av den där -tänk att hon är min- känslan, att just denna underbar fina ponnyn finns hon just mej. Att jag inte vill förlora henne, vad som än händer, och hur det än blir. Så vill jag inget annat än och vara med min älsklingsponny. Hon är en del av mej, och utan henne är jag inte hel. Även om det är något fel på henne, och hon kanske inte kan hoppa SM och Baltic och allt de där. Så är hon också en individ. Inte en tävlingsmaskin. Och jag tänker inte göra mej av med henne, även fast hon bara kan gå i hagen. Hon är min, och det ska förbli hon och jag.
Men oavsett vilken dom hon får på tisdag, så tänker jag fantamej inte ge upp nu. Vi har kämpat tillsammans i 2,5 år. Att lägga allt åt sidan är bara så fel. Jag vet inte vad jag har tänkt på när jag har sagt att jag ska sälja henne osv. DET ÄR VERKLIGEN INTE DET JAG VILL! Maia är en del av mej nu. En bit av mej som jag inte är färdig att göra mej av med. Vi ska fortsätta kämpa, vi ska fortsätta frammåt. Vi har klarat oss igenom så otroligt många nergångar. Detta ska inte krossa oss!
Nu är vi på botten och det kan bara bli bättre
Man måste nudda botten, för att kunna nå toppen!
Mathilda Antman och Siwan Mai
så är det. och så kommer det förbli



Bildtävling hos TeamSL

Jag är med med denna bilden :)
Team SL

Vårbad

Idag fick Maia sitt första vårbad. Hon måste ju va fin när vi ska till vet på tisdag ;) Hon tycker inte alls om att bli spolad, men hon får faktiskt vänja sej!
Ignorera mej och vad jag har på mej...
Nyduschad och fin! :D

Mathilda och Capriole

Också avslutar vi med en hoppbild, där jag sitter snätt somfan, pga att jag får pinnar i ansiktet ;)
Otoligt fin och härlig häst måste jag säga!

Schabrak

Jag vill ha nya schabrak, och ett swarovskiarmband!
Haha, gjorde bara en snabb ful bild på saker.
♥ Ett ljusblått JW
♥ Ett rött Equiline
♥ Ett oranget Scapa
Också ett armband!
♥LOVE♥

Boda Borg

Idag stack vi från skolan vid 12tiden, åkte upp till Karlskrona och våldgästade Boda Borg! Haha, det är typ som fångarna på fortet. Fast tråkigare. I början fattade vi inte ett skit, men sen blev det lite roligare när de kom en gubbe och visade oss hur man skulle göra.
MITT LAG VANN IAF!! howhowhowhowhow!

Imorgon kommer som sagt Mathilda. Hon ska fota mej och Caddie och sen rider vi nog ut med Chino och Maia eller något. Får se hur de bliver.

Old pics

Haha, tänkte visa lite gamla bilder på mej själv... Vissa är jättegamla, andra inte :)
Hur vågade vi lägga ut denna på bdb? hahah pinsamt...
Haaha, har samma linne på de tre bilderna över ;)
Hur fan fick jag för mej att ta en sånhär bild? HAHAHAH
Typ sen 4an :O
Så nu har ni fått massa icke-hästrelaterade bilder, så nu räcker väl det för ett halvår framöver eller så? ;)
Skäms för vissa bilder, men man får ju bjuda på sej själv right? :D
Vill ni se fler kan ni bli mina små vänner på FB ;) Mathilda Antman heter jag där :D

Piercing

I'm a strange människa som älskar piercingar. Helt galen i dom! Själv har jag 3st.
I tungan..
I navlen..
Och i örat..
Hihih, dom är awesome (a)
Tycker dom är skitbra, för dom syns inte så värst mkt, så om jag vill så kan jag dölja hålen och det är inget som syns föralltid lixom!

Chino

Hopptränade Chino i förrgår. Det gick ganska bra. Men när Kristina sa att jag bara skulle vänta och låta han göra allt osv, så blev det inte så bra, för då gjorde jag absolut ingenting. xD
När det ser ut som jag tar jätte mycket i honom i början, så gör jag faktiskt inte set, det är som han är bråkig med huvet.

Caddie

Red världens underbaring igår. Caddie, den vita som jag skrivit om. Jag ska ju börja rida honom nu, och var där igår. Han är ju massor mer häst att rida än Maia och Chino. Han är 172 hög, och tänk er lilla mej på 156cm på en sån bjässe ;) Jag har lite att jobba med kan jag säga. Men det är bara kul! En av de roligare hästar jag har ridit någonsin faktiskt, och att han är så mjuk och följsam gör ju inte saken sämre direkt ;)
Kärlek till finingen!
På lördag äre tänkt att Mathilda Mattsson ska komma hit, så då tänkte jag plåga henne lite med att fota oss!
Sålänge får ni en riktigt usel mobilbild där han har piss i ansiktet.
Puss!

Maia

Igår red jag ut ett totalt kravlöst pass på Maia. Ville bara att det skulle vara lite roligt, att hon skulle vara nöjd och glad. Det var hon och jag med. Vi flög över ängar och grusvägar ;) Haha, nämen hon känns fortfarande inte bra. Men rider jag bara såhär kravlöst, så blir jag inte sur på henne, and she stays happy.
Ska bli skönt at få en riktig genomcheckning på henne på tisdag. Och ärligt talat så hoppas jag faktiskt att det är något. Bara inte något stort och hemskt.
Ge  oss denna känslan tillbaka..
If love alone could save you, you would never die



Skolor

Idag hade jag en så bra planering. Jag skulle hem, käka snabbt, rida båda hästarna och fixa en massa annat tänkte jag. Men direkt när jag kom hem så ringde pappa och sa att vi skulle åka och kolla på skolor. Jag ska ju byta, så vi åkte in till Lund och kollade på Östra Torn och Fäladsgården och snackade med deras rektorer.
Just nu lutar det år Fäladen för det känndes mer rätt där. Men nu va ju vi där när där inte var några elever, så vi får väl se!
När vi  kom hem red jag iaf Chino och borstade och pussade på min prinsessmaia. Chino ska träna imorgon, så vi får hoppas mamma kan filma oss :)
Soon my new school? ;)

ni börjar komma tillbaka igen

hhheejjj,
ni läsare börjar komma tillbaka igen, vilket e braoo :)
jag va ju somsagt i Ullared igår, det var jätteroligt och köpte mycket saker ändå....
Dock köpte jag typ inga hästsaker, för inget jag behövde fanns där :/
det blev ett grimsakft och en saltsten tror jag :p
Annars köpte jag ganska mycket kläder och filmer :)
så nu har jag en säsong Glee, en O.C och snarten till med OC :p
Jag ska till stallet snart och om jag hinner kommer jag rida, annars så klipper vi bara henne och så ska vi köra lite med apparaten, vi gör det 1 - 3 ggr i veckan :)
sen blir det tävling nästa helg oxå :)
i Åstorp, det blir LB + 5 och LA :)
måste fixa mina kval till msv ;)
Jag har kommit på att jag gör väldigt mycket smilisar när jag skriver..höhö, måste försöka sluta med det.
men jag måste göra lite skolarbete nu, så see ya

Alltid funnits där

Jag klarar inte av de här. Jag kommer aldrig kunna skiljas från henne.
Halva mitt hjärta. Hon som har funnits där, under alla faser. När folk snackat skit och vänt mej ryggen. Hon har stått kvar, aldrig velat mej ont. Vi har gått igenom alldeles för mycket tillsammans. Utan henne är jag inte hel.
Jag vill att hon ska vara frisk, jag vill leva resten av mitt liv med min lilla fybenting i bakfickan. Och ta upp henne när allt känns skit. Jag vill kunna veta att hon alltid finns på samma plats och väntar på mej. Kunna gråta i hennes lena päls och pussa hennes mule.
Förstår ni hur mycket hon betyder för mej?
Min prinsessa

Varför?

När jag red idag, så var min ponny som en planka i vänster varv. Eva kom och körde henne med apparaten, men hon reagerade inte speciellt mycket. Vilket ju är bra. Men imorgon så ska vi ringa veterinären för det är något som inte stämmer. Vi får röntka hennes hals, rygg och bakknä, också får vi se vad som är fel.
Jag är så himla rädd att det ska vara något medfött fel i ryggen eller något. Så långt vill jag inte ens tänka. Min fina lilla prinsessa. Allting som har varit fel förut kommer som på papper nu. Alla tecken för att något har varit fel har funnits där, men vi har sett igenom dom och hoppats att det skulle bli bra. Vilket det ju blev, men nu har det väl blivit nog?
Jag vill inte detta, jag vill att vi ska ha roligt, att vi ska tävla och vara glada med varandra som det har varit förut. Jag vill kunna se igenom detta också, och bara gå vidare som att ingenting hänt. Att allt ska funka, och att du ska må bra och vara frisk.
Men nu säger du ifrån, och någon gång skulle det väl komma.
Jag får väl göra det bästa av allt tid vi har kvar tillsammans, oavsett hur långt de blir.
Nu bölar jag, så jag kan inte skriva mer.
jag älskar dej

Bloggtävling

Bilden är en länk till tävlingen :)

Ullared

tjaaao,
det blir ett snabbis inlägg nu, för jag ska til ullared om 5 minuter :)
o eftersom att jag ska dit så kommer mamma tahand om och rida nutte, skönt att ha en mamma :D
har inte så mkt jag ska köpa faktiskt, för jag sparar till falsterbo. Men jag kommer säkert hem med asmkt ändå.... så har det blivit alla nadra ggr....:p
meeen, måste gå, see ya :)

Citat

Visa mig din häst och jag ska säga vem du är

Jag tycker att detta ordspråket/citatet är så vackert sant. Att man skapar sej sin häst. Precis så som du är, så är din häst. Det ser jag bara på Maia.  Hon är så otroligt lik mej, att det nästan är skrämmande. Så när hon tjurar ihop, kan jag faktiskt inte klandra henne. Hon tar ju efter sin mamma...

Visa mig din häst och jag ska säga vem du är



Happyface

Grannen kom precis in och frågade om jag kunde rida deras storhäst några gånger i veckan. Kommer precis lagom ni när Maia är lite... inte sej själv. Han kommer hem på måndag från tillridning och sen får jag komma och rida homon när jag vill. Helt awesome. Jag red homon innan en vecka när dom var borta och hästen är totalt outstanding. Helt underbar är han!
Så det ska bli såå superkul! Jag är helt överspeedad och jätteglad nu!
Min nya vita springare ;)

oh no, inte redan.

hejsan,
jag fattar inte hur jag kan va va så dålig efter typ 2 inlägg...:p
men i alla fall så tävlade jag idag :D
startade en LA i Skabersjö, på framridningen va hon jättekonstig o kändes typ som en stock ?
men helt plötsligt så släppte det o hon blev som hon brukar...
på framhoppningen gick det super, :)
Sen inne på banan så ville hon inte riktigt fram, men det gick asbra ändå, tyvärr så petade vi nummer 10 (i omhoppningen) o jag kom 7:a, tyvärr va där bara 5 placerade. Men om jag hade 0:at så skulle vi ha kommit 5:a ..
o ändå så red jag ingen omhoppning lixom, :))
hon e bbbbäst <33
sen fick hon gå ut utan täcke lite, när vi kom hem, det tyckte hon va skönt :')

ajja, tyvärr måste jag plugga nue, men see ya


Illa

Illa att vi slutade blogga asså! Under perioden när vi hade som mest bloggläsare i förra "bloggberioden" så hade vi rund 50 unika/dag. Nu ligger vi lixom runt 10 unika/dag. Inte för att det är en sån big deal, men U know, alltid kul med mkt folk som läser bloggen ;) Fast och andra sidan kanske den inte är så jätte intressant eller? Har ni något ni vill att vi ska skriva om eller så, så fega inte med att lämna en kommentar om de!

Not at my place

Liiiide kass update idag.
Stack hem från skolan och satt och drogade lite Big Brother (love till de programmet!!) Sen red jag snabbt ut med Buppan, hon kick väl OK. Sen drog jag och träffade några friends. Så därav har det inte dykt upp så många inlägg här idag... Men i will be better tomorrow. Imorron sitter jag hemma hela dagen tror jag, vi tänkte rida långtur med pållisarna, men annars ska jag sitta och göra lite fina outfits och så!
See U
Cuutie,hhaha

RSS 2.0