Bilderna på Maia


Tycker att Maias huvud är så jävla fint på denna biden (åvan)

Som ni ser, jag är inte liten på henne längre. Mer för lagom. Men hon går som en klocka och jag väger inte 100kg, så tror inte att hon har ont av de :)


BESTÄLLT



Fick som sagt en jump in igår. En Ziperall närmare bestämt, så beställde hem en sån idag. Rosa med "Matilda" på fickan! :D

Dagarna går

Igår fyllde jag 15. Men jag känner mej inte ett dugg äldre. Jag fick bara pengar i present, så nu är jag rik. och en jump in. 

Idag red jag Maia, hon gick ganska bra. Mamma fotade så imon kommer det bilder. Dock blev jag lite ledsen när jag såg bilderna, för jag insåg att jag börjar bli för stor för Maia.. Det gör ont att se. Jag vill inte vara stor. Jag vill vara liten och kunna rida henne alltid :( Men tyvärr är det ju så. Jag växer, och det gör inte Maia. Alla ryttare växer ju någon gång ur sina älskade ponnypluttar.. Även fast man inte vill inse de

Såhär liten skulle jag vilja va alltid..

Man blir tråkigare och längre, fulare och tjockare. Det finns fan ingen mening med att bli stor.



En liten sång om ingenting

Imorgon drar vi till mormor och firar min födelsedag. Jag fyller nämligen år på måndag! Hoppas ni alla har köpt fina presenter till mej ;)

Jag dör av längtan till Falsterbo! Vill bara åka dit och spendera alla pengar jag har! Och få massvis med fina saker med mej hem. 

Kan inte sluta tänka på dagen idag. Helt sjukt roligt var det. och en världens finaste kille va där... och hejade på mej. Shit. 

Från den ena saken till den andra

Mitt liv skulle suga så hårt utan dej, finaste ponny



Talangtävlingen

Ohyeeah. Vet ni hur roligt de var!? Det blev lite panik när vi kom dit, för jag hade helt missat att man skulle ha musik med sej. Så vi sprang runt lite där och det slutade med att Danne Stråheds pianist fick kompa mej! Fett som tusan.



Här e en låt av honom, så mysig (a)

Ja, iallafall så var jag skitnervös, men de gick bra ända tills andra versen, då glömde jag texten... Skitbra! Men kom iaf vidare till final. Och slutade 3a! Fick 500spänn, så det var kul! :D

Blev ingen film för mamma glömde minneskortet hemma -.- Men vi bad några andra filma så vi får väl den någon gång :P

Talang

Nu ska vi snart åka iväg till ett ställe som heter Öveds Eke och jag ska vara med och sjunga i en talangtävling... Just nu är jag inte alls sugen på att sjunga men det kommer säkert. Mamma skulle filma så om det inte låter allt för hemskt så kanske jag lägger upp filmen här sen :D Hej så länge fina ni!

Skyrup nästa!

hajsaaaan,
snart så drar man till Skyrup med pållen för en pay ´n jump där :)
Vi tänkte att eftersom att det inte finns speciellt många tävlingar nu och vi inte vet när Choice fölar så åker vi och tar en pay ´n jump nu. Och jag har ju varit i Skyrup innan, det var där jag var på ridläger. Nästa "riktiga" tävling blir Svenska Ponnyderbyt o slutet av juli, så vi åker nog upp till Skyrup ngn gång till innan dess, för de har Pay ´n jump varje helg.
Jag kan skarkt rekomendera det. De har sveriges största utebana med modernt underlag (inte gräs alltså) den är typ huuuur srot som helst :D
bild sen förra året :)
see ya

Glad midsommar!

glad midsommar alla fina bloggläsare :D
@ by: julijablom

pusshaaaj

Midsommar

Jag sitter hemma. Bara ordet hemma gör att hela midsommar förlorar sin glans. Jag vill vara med mina kompisar. Umgås med de som gör mej lycklig. Främst på en sån här dag som midsommar. Men jag får inte åka iväg någonstans. Mina föräldrar vill låsa in mej och ha koll på mej alltid. De är hos grannen, och jag sitter och har hela huset för mej själv. Jag kunde lika gärna fått åka iväg. Depp som fan är här. Jag sitter och lyssnar på kärlekslåtar och tänker på min älskling. Saknar honom som fan :( Har ingen ork till något nu. Så även fast jag inte gör något, så blir det tyvärr inga inlägg mer ikväll.

Tripp

Tog en tripp till Nova nu på kvällen med mamma. Hade tänkt köpa något par shorts och lite kläder. Men jag fick inte någonting alls med mej hem förutom en ny kudde och konfapresent till min kära vän Stephanie. Jag hatar att handla kläder. Hittar aldrig något jag tycker om. Jag är fett irriterande ibland tycker jag.
Inköpet: 
'
Fett mysig är den (a)

Imorgon drar jag till Malmö till min syrra. Hon är nere här nu under sin semester (bor vanligtvis i sthlm). Och hon fyller dessutom år idag! Grattis till henne. Saknar henne som fan! :(
Och sen är det Steffis konfa på kvällen, och då sove jag där. Så antar att inläggen kommer vara få imorgon!
Gondatt älskade vänner

Rolig tävling!

(bilden är en länk till tävlingen)

Wake up the happiness

Sov hos Mathilda inatt. Vi kollade på She's the man. Sjukt bra film! Jag har inte sett den innan.. Sen skulle hon fota mej när jag red Maia. Men alla wainar för att våra hästar e sjuka så ingen vill va här. Asså seriöst, hur patetiskt är det inte igentligen? Jag menar såå lätt smittar det faktiskt inte och byter man kläder och tvättar händerna innan man går in i nästa stall så ska de ju inte va några problem. Men what ever. Deras val :)

Tror inte jag rider idag. Går kanske ut och går med Maia ikväll, efter att jag varit på nova!

Daphnie Duck


Älskade ponnyplutt.
När jag först såg din annons trodde jag aldrig att jag skulle köpa dej.
Jag menar vem köper egentligen en ponny som man vet har otroligt lite förtroende för nya människor, som får utbrott och slår bakut och stegrar, som kastar sig ut från ridbanan när ponnyn inte vill/orkar jobba, en ponny som blir så hispig att hon bara kastar sig rakt upp i luften när man rider ut, en häst som jag först nu kan borsta i huvudet utan att hon får panik, kastar sig bakåt och tar sönder grimskaften. Men när jag såg dig i din box, det går inte att beskriva. Jag kollade rakt i dina ögon och jag ser min själsfrände. Jag provrider dig, det går jättebra och du lyssnar på mig. Jag har haft dig i 381 dagar idag. Vi har gått egenom väldigt mycket under dessa dagar. Vi har våra duster, stunder där jag önskar att jag hade min okomplicerade Billy tillbaka. Jag har skrikit åt dej, varit så förbannad att jag inte vetat vad jag ska göra, men då tänker jag tex på när vi var på ridläger. När vi nollade våra första tävlingsbanor. Hur lycklig jag var den dagen. Jag tänker oxå på att du är den enda som aldrig svikit mej. Det finns dagar då jag är så ledsen att jag bara vill gråta, jag tänker "När jag rider kan jag gråta, då är det ingen som märker det" Men när jag hoppar upp på dej, fina ponnyplutt, så kan jag inte gråta, för det är så fantastiskt att bara vara i din närhet.
Du är en väldigt speciell häst och det sägs att de flesta elithästar/ponnyer är speciella. Med den hoppkapaciteten du har, kommer du gå riktigt långt. Om det är med mig eller någon annan får vi bara vänta och se, men med någon är det i alla fall.
Jag älskar dig Daphnie Duck. ♥

Flugor

Flugor är något av det vidrigaste jag vet. Det finns inget värre än deras äckliga surr. Just nu sitter det 2 flugor på min dator och gör fler flugor. DÖ flugjävlar DÖÖÖ. Dom gör fan ingen nytta för 5 öre. Bara äcklar sej. 
Nu ska jag dra mej ut till min älskipelski och rida ut en runda! Ses ikväll!
När vi ändå är inne på saker som är äckligt så kan ni ju få en äcklig bild också :)

Lika

Jag såg att Hööks hade ett schabrak som var sjukt likt de jag har gjort själv. Jävla wannabes ;)


Fett likt endå va? ;) Förutom att mitt är 350 gånger fulare hahah

REA på Hööks

Såg att det var storrea på Hööks och där var faktiskt lite saker som jag skulle vilja ha!

Jag behöver ju ridbyxor, och dessa kostade bara 114kr! Ganska snygga dessutom!
Behöver ett par nya ridskor, mina gamla är håliga -.- Dessa 314kr.
Detta täcket var fett sött tycker jag! Skulle passa super på Maia. 124kr

Grymt gulligt regntecke! 249kr.

Jag gillade detta spöet också! Kanske inte så snyggt igentligen, ser säkert ut typ som att man rider runt med en pinne. Men det är just det som gör det -Keep it simple, make it natural ;) 74kr

Allt detta och mycket mer finns på Hööks Hemsida

Nehe

Tänkte tvinga ut pappa och fota mej och Maia, känns som det behövs lite nya foton. Men självklart ska han iväg. Det är verkligen heltråkigt att vara hemma själv och att min älskade fotovän Amanda Bjärdahlen är på konfaläger i 4veckor framöver gör inte allt mycket bättre. Jag vill verkligen ha nya bilder på min pärla ju!

Så fint!

Min storebror och hans tjej hade ett år för några dagar sen. Då hade han gjort en låt till henne. Så jävla gulligt! Så jag måste lägga upp den här och visa er! 



Så gulligt av honom asså! En låt är typ det finaste man kan få av sin pojkvän!
Dom är galet fina tillsammans. Ni ska se dom. Kan inte hålla blickarna från varann en sekund ;)



Läste på Johanna Grants blogg att efter en olyckshändelse, så fick de ta bort hennes fina skäck Chaboukie. Så hemskt tragiskt. Man vet ju själv hur hemskt det är att förlora den man älskar, och Johanna har gjort ett sånt fantastiskt bra jobb men honom. Jag fick tårar i ögonen när jag läste det. Man tänker inte på hur fort det faktiskt kan gå, och hur fel det kan bli.

Jag var tvungen att gå ut i mysa och pussa lite extra på min stjärna. Lev livet, medans du har det i dina händer



Jag gråter för dej Johanna. Du ska veta att du har gjort världens bästa jobb med Chaboukie. Ni var obeskrivligt fina tillsammans. Du är inte värd det här.

R.I.P Världens finaste Chaboukie



Jag älskar dej

Nu har vi tillbringat fler än 1000 dagar tillsammans. Vi har gjort framsteg, fått bakslag. Kämpat, fått ge upp.
Jag har ångrat att jag över huvudtaget köpte dej. Jag har varit världens lyckligaste, och aldrig velat sälja dej. Jag har satt ut dej på annons. Men tatt bort den igen när jag insett vad jag höll på med. Men främst av allt, har jag någonstans inom mej, vetat att jag inte vill va med någon annan än dej. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna sälja dej. Jag är så rädd att du ska komma till någon, som bara kommer till stallet, rider, och sen åker hem, och på helgerna använder dig som tävlingsmaskin. Jag vet hur glad du blir när man ger dig tid, när man sitter och gosar med dig timtals i boxen. Jag vill inte att du ska komma till någon som bara vill tävla, och bara rider för att vinna. 

Vi har upplevt och gått igenom allt för mycket tillsammans, för att jag ska kunna släppa taget om dej.

Jag har tänkt på hur mycket jag har ändrat min uppfattning om saker, sen jag fick Maia. När jag köpte henne, så ville jag ha en ponny som jag kunde tävla med, klättra i klasserna och vinna. Jag såg Maia som ett projekt. En ponny som jag skulle ha och utbilda, och tävla och sen sälja. Det viktigaste var att jag skulle få upp henne i klasserna så att vi kunde få bra betalt för henne när hon skulle säljas. Men no way. Det viktigaste är att vi är tillsamans och har roligt på vägen. Vi har 3år kvar på tävlingsbanorna. Och det är klart att jag vill tävla, men jag ser inte det som lika viktigt längre. Vi får låta allt ta den tid det tar. Varför stressa sig igenom allt.Det är verkligen ingen brodska med något. Kanske har det blivit så pga allt vi har gått igenom. Skador, bakslag, hatperioder. Vi har haft en jäkla massa svackor. Och det är antagligen för att jag har velat för mycket. Men nu har jag fått ta tag i mej själv. Och insett, att livet inte går ut på att vinna och vara bäst, utan att göra de saker som gör en lycklig. 

Hela jag har varit i obalans en längre tid. Men nu vet jag vad som gör mig lycklig. Jag vet vad jag vill. Jag vet vad jag kan, och vad jag ska kämpa mot. Och just nu, vill jag inte tänka på något annat än att bara göra all tid jag har kvar tillsammans med Maia till världens bästa.


För trots allt, så älskar jag dig. Mest av allt!


Du är perfektion för mej♥


Hässleholms Hästsportsförening

Då har man tääävlat idag :D
'
LA bed A:0

Hon var som vanligt oerhört jobbig och ville inte alls på framridningen och bara ville framåt. Sen helt plötsligt så fick hon något ryck och typ slutade lyssna på mig och blev sådär död i munnen igen -.-' Men på framhoppningen sen så gick hon jättebra, dock bjöd hon inte riktigt på hinderna. Sen så gick vi in på banan och det gick bra till en kombination visserligen gick det bra där oxå, men vi hoppar typ jättalångt innan hindret. Dock går det bra och vi klarar det bra, men hindret efter det var en ur en ganska snäv sväng. Vi kommer bra till det och så, men hon stannar. Vet inte vaför, kan va för att jag glömde rida henne mellan henderna, men asså det känns som att jag gjorde det. Så det är ett mysterium. Resten av banan gick super och vi var inte i ett enda hinder. Men lite surt ändå, för det kändes riktigt bra nu när tänker tillbaka ^^ Trodde verkligen att jag skulle sätta nollan idag, men tydligen inte ...
'
Jag vill ha en nolla innan Derbyt i Dagstorp som jag ska vara med på, så det får vi väl fixa :p
ajjah, nu ska jag göra något annat. Stör mig sjuke mycket på att jag inte kan ladda upp bild ? ;o

Moonlight!

Jag saknar Adseke Ridcenter och Moon light så galet mycket! En ponny som igentligen inte var något speciellt. Hon var ibland okontrollerbar. Grymt het. Kunde inte mycket, hade inget självförtroende i hoppningen och vågade inte hoppa speciell högt. Men hon tog mitt hjärta endå. Jag vet att hon hade kunnat bli riktigt bra, om någon från började hade gett henne en chans. Nu är hon 11år. Och det är nog inte för sent än, bara någon tar tag i henne. Alla förkänar en andra chans! Hon är tillsalu och jag hoppas innerligt att hon kommer till någon som tar vara på hennes kapacitet. 
Min fina galenpanna ♥


Äckliga kråkor

Vi har haft kråkor i våra skorsstenar ett bra tag nu. Det låter som att vi har fåglar här inne, jätte irriterande. Men idag så var pappa uppe på taket och fixade det! Såhär såg det ut
Sen hittade pappa en död kråka där i också när han hade grävt ett tag... Äckelpäckel.
Sexxiigt ;)



Det är fin utsikt från vårt tak iaf. Här är en av våra sommar hagar! :)


Schabrak

Tänkte lägga upp bilder på alla mina schabrak. De är inte jätterena men men ;)

Alla: (saknas några)

Blå med musse: Köptes på Fälttävlingarna i Övedskloster typ 2005.
Blått pessoa: Köptes begangnat på en hopptävling i hässleholm.
Rött JW: Köptes på Skandinavium.
Rött skit: Extremt fult urtvättat schabrak som jag har haft sen 1800-talet.

Rosa: Fett gulligt schabrak som jag köpte på ett ställe som heter Pang.
Hemmagjort: HAHAH schabrak som jag har gjort i slöjden. Aldrig använt.
BR: Älskar det. Köpt på mässan i stockholm.
Orange: Köpt på Ullared. Jättetunt dressyrsschabrak, men funkar när man har padd :)


Agria: Hahah, köpt på mässan i Göteborg. Fattigt att köpa ett agria schabrak, men vi visste väl inte bättre ;)
Modern horse: Sponsrat, från modern horse. Fett snyggt schabrak, lite tunnt bara.
Gult GG: Köpt på skånsk ridsport
Grönt GG: Köpte de på Flädie. Står Siwan Mai på andra sidan (a)


Dressyr Jacson: Köpt på Falsterbo. Stog att det var storlek ponny men Maia drunknar i det.
Dreddyr Grått: Vann det med Chaplin på en hopptävling, men det är mer ett dressyrschabrak. Skitfult.


Lila Jacson: Grymt fin färg, som Maia lyser i. Fått i present av mamma :)
Grönt Lamicell: Mitt absoluta favorit schabrak. Älskat fägen, och passformen och jao, det äger!
Vitt dressyr: Från Hööks, har haft det sen Chaplin tiden.


Horze: Köpt på tävling i Flyinge, bra att matcha till.
Julschabrak: Köptes hem från Börjes, till någon julhoppning. Sjukt gulligt :)
Svart: Köpte det på Falsterbo, för jag hade för mycket pengar kvar och ville ha något annorlunda. Tycker att det är sjukt fräckt!


Och här har ni nästan alla på hög i mitt skåp!


Knasigt väder

Nu har jag varit ute och ridit Maia och hon var jätte pigg och glad :) När jag borstade henne såg jag att det hängde en mask ut ur rumpan på henne. Riktigt vidrigt, så jag kutade in och hämtade avmasknigsmedel direkt. Nu ät hon avmaskad! Det kom skurar hela tiden, så jag stog inne en bra stund och friserade henne lite!
Här är resultatet, tycker att hon blev jättesöt! hann inte ta någon förebild :( Men innan var den ca 3cm längre.
Här är jättekonstigt väfer idag! Ena sekunden ösregnar det och nästa är det strålade solsken!


Siwan Bajs

Jag är CPglad för att Maia är världens bästa. Allting är toppen great med henne nu och hon luffar på som tåget. Är pigg och glad och hoppar och studdsar. Ett litet kraftpaket är hon, och hon skjuter iväg så fort vi kommer till ett öppet fält. 
Jag älskar henne mest av allt, helt enkelt.
Det är faktiskt ganska mysigt att lulla runt här hemma med henne utan några specifika krav och så, nu har vi ju inga tävlingar inplanerade och det är faktiskt ganska mysigt, även fast jag såklart saknar att tävla. men vi får vänta med det några månader till. Jag har kommit fram till att det verkligen inte är någon brådska med något. Vi får ta det i den takt det blir. Jag har hela 3år kvar på henne ju!
Hela jag har blivit helt lullig och jag känner mig som en spegetti typ, eller en deg. Bara helt kravlös och platt eller något. Eller så är det bara just nu för att det är natt och jag är trött. Hahahahahah fan vad jag är fett random. Nu ska jag sluta sriva meningsöst babbel och ta och sova tror jag. Jag är kissnödig.....
Gondatt mina små aprumpor

Konfa

I år ska jag som många andra konfirmera mig. Jag ska göra det i Dalby kyrka, och vi ska åka till skottland på konfaläger. Ska bli riktigt riktigt roligt! När vi ska dit är det typ en sån ungdomsfestival. Så det kommer folk från hela världen :) Vi ska till en liten ö som heter Iona, där det ligger ett kloster och så.
Det ser fett fattigt och tråkigt ut på bilden men det ska nog bli roligt iaf ;)

Det roligaste av allt är ju att man får presenter när man har konfirmerat sig, heheh. Jag konfirmerar mig med Mathilda Mattsson och jag har redan beställt hem hennes present. Hoppas det blir bra nu! annars kommer jag få panik..

Shoppashoppashoppa

Nu är det inte långt kvar till Falstrbo Horseshow! Årets absoluta höjdpunkt! Längtar satan och ska ha stora plånboken med mej. Lite av vad jag har tänkt handla: (mitt Photoshop fuckar sig, så jag får nöja mej med paint)
1. Lamicell schabrak- Har tittat på detta länge, och Maia är sjukt fin i vitt, så antingen detta eler något annat vitt.
2. Handskar- Ett måste, mina älskade älsklingshandkar är totalt utslitna, så måste köpa nya!
3. Ridbyxor- Har absolut inga, så det måste inhandlas, billiga och sköna ska de va. 2 par.
4. Swarovski pannband- Tradition på alla mässor är ju att ha ett swarovski pannband med sig hem ;)
5. Benskydd- Ett par vita till tävling, sjukt snyggt.
6. Kingsland tröja- Kanske inte denna, men jag älskar kingslands kläder så någon sån.
7. Benskydd- Mörkblåa benskydd, bra att matcha till.
8. Magplatta- Vill inte ha sår i magen efter broddar detta året...
9. Fleecetäcke- Har inga, så ett slit och släng och ett lite finare, helst ett oranget Schockemöhle ♥
10. Borstar- De har börjat sina i min ryktspann, så lite nya borstar hade inte suttit fel.
11. Vita ridbyxor- Mina är på tok för små. Gärna ett par Mountain Horse (a)
Dessa lamicell shabrak är helt galet snygga. Så ett sånt följer definifift med hem!
Nya träns behövs också, för jag ska byta sadel till en brun. Ett med pullargrimma och en vanlig helst. Pullargrimman ska vara utan sömmar och massa skit på och de vanliga engelska helst med ludd där fram.
Detta täcket är så fett snyggt :O

Auuuo, detta var lite av vad jag tänker kolla efter. Ska ni till Falsterbo? och vad ska ni köpa isåfall? :)

Bloggelibloggandet

Fy fasiken vad kass jag har varit på sista tiden. Kompisarna och sommarglädjen har slukat all tid från att sitta vid datorn. Men nu känner jag faktiskt att jag vill komma igång igen. Man tänker varje dag *ooh detta måste jag skriva i bloggen* men så blir det aldrig...

Om en vecka fyller jag hela 15år. woow. Då är jag byxmyndig och får cykla utan cykelhjälm. Det första jag ska göra när jag får pengar är att ta moppekort. Fyfan vad jag ska köra sen ;)

Maia är frisk nu, och under igångsättning. Men alla andra hästar i stallet är nu sjuka istället. Lite halvkul sådär -.-

Anyway. Nu ska jag försöka uppdatera lite bättre, snart falsterbo och allt! Måste ju göra en liten lista på vad jag ska köpa och så (a) först ska jag gå ner och äta.

Pusselipuss

Fatass

Det är en massa snack hit och dit i ponnyvärlden nu och har nog alltid varit att man är förstor för sin ponny. Jag tycker att det är rent ut sagt skittråkigt. Jag fick själv höra härom veckan när jag var på staketträning att "du börjar snart bli för stor för din ponny". Asså jag är 158cm lång, har en ganska bastant och viktbärande ponny, och för stor är några av de sista orden jag vill höra. Jag tycker att det förstör så mycket att höra sånt. Självförtroendet sjunker och man tänker varje gång man rider "är jag förstor för henne?". Varför ens bry sej så mycket om hur någon annan ser ut på sin ponny? Man själv vet nog bäst hur mycket sin egna häst klarar av. Och protesterar den inte så tycker jag inte att det är något problem!

Så alla ni som håller på och klaga på att folk är för stora på sina ponnyer. Koncentrera er på ert eget och man vet nog faktiskt själv när man börjar bli förstor. Ni vet säkert själva hur roligt det är att höra sånt. Det är ofta så, att när man börjar bli på gränsen så går ponnyn som bäst... Har ni tänkt på de? :D

To big or not to big, that's the question ;)


FET DISS!

Har precis kollat på en film nu på lägret. Skulle vara en skräckfilm. Den var läskig, första gången. allt bara händer igen och igen och igen. Det är en B-ig skådespelerska och filmen suger riktigt hårt. Jag ger den en FET DISS! och till och med ala 08:or på lägret kan nog hålla med om det.
Triangle
haha, det är en länk om ni vill se hur den ser ut :p
pusspuss

Alltid något

är typ frisk nu! Hon hade bara tempen 37,1 idag, och de är helt normalt, så jag var ute och skrittade henne idag. Men nu är Chino sjuk istället.. Skitroligt. Så det blir ingen tävling med honom :( Men thats life och vi har ju massa år på oss!

PH

I love Paradise Hotel!
Sitter och drogar de danska programmen nu, inte lika bra som de svenska, men de funkar ;)

Terräng

Idag ska Mathilda Mattsson och Emilia till Vinslöv och rida Sugar Cup. Det är en terrängtävling med stilbedömning. Jag skulle också vatt med om min pownie inte vart förkyld. Men thats life, vi får vara med nästa år!

Kameran åker iaf med och jag ska fota satan ;) Bloggar mer ikväll, har massor att blogga om nu känner jag!
Champidampi

Ronneby

Hejsan,
var ett tag sen jag bloggade nu, men tävlingsresultaten sen förra helgen kommer nog snart.
Stör mej som fasen på att jag inte kan ladda upp någon bild -.-
men jag sitter i vilket fall på mitt fina hotellrum på Ronneby Brunn där jag är på tennisläger :)
Vi ska snart gå ner och spela de första timmarna tennis nu.
Vi ses väl

Studeent!

Imorgon tar min brorsa studenten! Så jag är borta hela dagen :) Jag ska sjunga för honom, tihi, det kommer säkert lite bilder sen efteråt, typ på fredag.

Maia är bättre nu, hon äter bättre, är piggare och har inte så hög temp längre, så i helgen ska jag börja skritta henne :)
My sistaah is here så nu ska jag gå och busa med henne!

Grodan bolle

Jag mår dåligt. Och har fete panikångest. Är det som jag tror, så kommer jag fan ta självmord, jag svär. Inget kan vara värre. Har legat i sängen hela eftermiddagen och mått piss. 

Nog talat om mitt patetiska problem. Jag ska tävla den 18! Med Chino i skabersjö. 1m och 1,05 ska vi hoppa. Och jag längtar! Jag vill ut med Maia också! Hon ska iaf dressyrtävla, troligen LB:2 och LA:1 den 3 juli :)


"Ni vet inte hur svår min ponny är"

läs och ta till er bortskämda skitungar

Asså är det bara jag som stör mej på sånt här? När folk får kommentarer på sina bloggar om hur dom rider osv. svarar dom typ alltid "men sitt upp och prova själv ska du få se hur lätt det är" eller "han är faktiskt jätte svår riden". Asså shit my goodness. Sure det finns ponnysar som är svårare än andra, man då får man ju välja en efter vad man själv klarar av? Ser man på en film att en tjej rider som en kossa, så kan hon ju inte skylla på att ponnyn är svårriden? Bara för att hästen är svår, behöver man inte själv rida dåligt? Nej, sånt blir jag bara irriterad på. Och hoppa upp själv då, asså ni skulle aldrig låta dom hoppa upp endå så håll käften stängd för ert eget bästa.
Eller har jag fel?

Hahah fick lite rage bara, klaga inte på att era ponnysar är svår ridna, gör det bästa av situationen och förbättra din ridning så att den passar just den hästen du rider istället. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara!

Ät baaajs

jag är så mogen.

Tänkte uppdatera lite om hur min ponny mår. Hon va ju som sagt JÄTTEFIN förra veckan. skulle tävlat iadg, men tävlingen blev inställd (för få anmälda). Kanske lika bra det, för Maia har dratt på sig någon hemsk förkylning, äter knappt och har rasat i vikt. När jag red henne här om dagen var hon jättehängig i handen och gick inte fram, och blev supersvettig. Igår hade hon tempen 40,4. Och det är ju inte normalt... Jag kan inte mer än hoppas på att det inte är något allvarligt.

Alltid ska det komme något i vägen. Det kan inte bara vara raka spåret, så som vissa har det. jag kämpar verkligen, jag gör ALLT för min ponny och jag vill mest av allt att hon ska må bra, linementar, masserar, stretchar, gosar och är ute hos henne så mycket jag kan. Men alltid ska det komma något i vägen. Jag älskar henne över allt annat, och man ska inte ha sin ponny som en tävlingsmaskin, men det är ju faktiskt för att tävla jag har henne. För att tävla och nå framgång och ha så roligt som möjligt på vägen. Men någon vill inte att det ska funka för oss. På sista tiden har vi fått för många käppar i hjulet. Det tiden vi har kvar tillsammans vill jag ska bli den allra bästa!
I will never stop fighting for you baby♥


Om inte

om inte Julija kan uppdatera från björbäck, så gör jag det, utan godkännande från henne, och endast en kik på resultatlistan..
Hoppas hon inte blir allt för arg på mej, och att hon skulle överraska eller ngt. Men hon VANN! Fan vad roligt! Grattis,grattis,grattis gumman! Det var säkert en superduper ritt, och ni är oslagbara. Kommer bli så jävla bra i framtiden!
Kram

oavsett, så gör de ont

Att jag kan sakna någon som finns så nära, så mycket? Jag är hos dej varje dag, klappar dej, gosar med dej. Men saknaden av våra galenskaper går mej upp i halsen. Vår tid var inte jättelång, men våra band var starkare än starkaste rep. Vi levde för varandra. Vi tillbringade all tid tillsammans. Jag gav dig min stjäl, och du gav mej din. Din närvaro lyste upp alla mina dagar. Ditt välkomnande gnägg gav mej gåshud, och dina vänliga frustningar kvävde mina tårar när jag satt i din box. Jag saknar att höra ihop med någon, så som vi hörde ihop. Första gången, jag minns deras ord, handen i handsken, det var vi. Vid första blick galopperade du, så där snabbt som du alltid gjorde, rakt in i mitt hjärta, och fyllde en plats som alltid varit tom. Både du och jag finns kvar, men inte vi. Du var mitt liv.
Dina glimmande ögon, levde jag för. 

Jag vet vad du klarar, jag vill alltid ditt bästa. våra band finns kvar, de känns inte lika starkt längre, men dom finns där. Jag skulle göra allt, för att göra du och jag till vi igen.

Det gör ont att andra får, men inte jag

Världens finaste.
Ingen kommer någonsin älska dej så mycket som jag





skuumt :s

Hej,
nu står jag med packningen och är redo för en rolig helg, hade tänkt försöka mobilblogga men jag kunde inte logga in för det stog att jag inte hade en giltig e-post adress? ändå e det samma som jag loggade in med nu ? wierdo, ajja, kanske funkar i Björbäck ändå, tat inte med datorn i vilket fall...
Nu ska jag gå,
chacha :p

bilderna

hejsan,
va hemma för typ en timme sen o här kommer bilderna sen The Studio :p












vet att vissa e felvända, men dom va rätt på datorn ? :p
haha, ajjah, nu ska jag nanna så nassi nassi alla :p



dinstudio

Hej,
har precis vatt i stallet o förberätt till imorrn,
hinner inte skriva nu för jag ska iväg till Turning turso där mathilda va o blev fotad :p Jag ska dit med fiiina Hanna :)
uppd seeen :p


slutspurt i skolan

tjaoo,
det var några dagar sen nu, haha.
Men jag går ju på Kunskapsskolan och de är ju en friskola, så var tvungen att fixa min ombömern, så de blir så bra som möjligt, därför har jag inte hunnit blogga spec mycket :/
I måndags så tränade jag min plutt för Kristina, jag kan säga att det var ett hårt pass, som behövdes... I vissa lägen hade jag seriös lust att strypa henne, men det gick bra tillslut :)
I tisdags så klippte vi henne, jag vet att man egentligen inte ska klippa dom på sommaren, men hon hade så mycket päls att det är sjukt... haha, och sen glömde vi klippa halva rumpan, så det får vi fixa idag xD
och igår så red jag dressyr för mamma, hon e verkligen awsome ändå :)
Och Qaiza gick så bra i slutet att det var sjukt galopp - halt - galopp på tygeln, underbar ponnyplutt man har asså :)
Så nu idag så ska man packa o sånt shit sen så drar man på meeting till björbäck imorrn.
det kommer nog bli någon liten uppdatering i Björbäck, då jag fick ny tele igår, som jag tror har gratis internet.
Jag fick........x10 mini
bilden vill inte komma -.-'
ajj, nu tror jag att jag ska gå upp, då jag har mycket att göra :p
puuuuuss

Natt

Jag är så trött så jag håller på att somna sittandes. men jag orkar inte sova. så jag är lite mobbad och tar fula egobilder.

Du..


RSS 2.0