Teevla

Jag vill ut och tävla NU! Hoppade igår och Maia är såå fräch och hoppar dunderbra just nu. Känns helt awsome. Så nu vill jag verkligen komma igång igen! 
Åker antagligen till Skyrup och hoppar en Pay and Jump den 7e augusti! Hoppas de. 

Asså fattar ni så sjukt. Skolan börjar snat igen. I prinsip hela sommaren har de vatt pisseväder och det känns knappt som att sommarn ens har börjat... och på fredag åker jag till Skottland. HERRE GUD vad jag längtar. Och gud var ju ett passande ord eftersom att jag ska dit med konfan. haha. KUL SOM FAN ska de bli och jag kan inte sluta tänka på det. MATHILDA VI SKA HA DÖKUL, right? 

Idag va de en göllig liten unge som va här och red lite på Maia. Typ andra gången hon red i sitt liv och hon va faktiskt duktig! Haha så nu har jag lite framtidsplaner för henne. Hon ska komma och rida Maia någon gång i veckan (jag ska lära henne rida) sen när jag blir 18 så ska hon ta över tävlandet på henne. Låter inte de bra? ;)

Jaja, nog med pladder. Jag loar att min uppdatering ska bli bättre fram tills fredag. För då kommer jag inte uppdatera på typ 10 dar. 

Så pusselipuss o kram


Kommentarer
Postat av: Mathilda <33

JAAAAAA!!! SOM FAAN!!! Håller med dig man kan ITE SLUTA TÄNKA PÅ DET!!!!! :DDDDDDDDD <33333333

2011-07-18 @ 09:17:55
URL: http://minipimpim.blogg.se/
Postat av: ABIEBERSTORYBOOK

Tjena!Som ni alla vet så har abieberstorybook haft världens sämsta uppdateringen ett tag. Men nu är uppdatering lite bättre och statisktiken har mer än halverats! Men kika gärna in den igen! ♥

2011-07-18 @ 20:03:31
URL: http://abieberstorybook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0