Förlåt!

Förlåt för really bad update! Jag har bara inte hunnit. Igår, så vaknade jag hos Mathilda M. Vi kollade på skräckfilmer osv ;) sen kom mamma o hämta mej, skulle igentligen gått hem, men regnet värkligen ÖSTE ner, jag hatar regn :'( Haha, men då när vi kom hem, så kom veterinären och hovslagaren för Maia skulle skos. Hon hatar hovslagaren så hon måste få lugnande när hon ska skos...

Sen åkte vi direkt till sadelmakaren och skulle fixa både Chinos och Maias sadlar. Vi fixade bara Chinos dressyrsadel, för hoppsadeln gå inte att skystera. Den låg iaf riktigt riktigt dåligt, så han gjorde om den massor. Både jag och mamma har ju kännt att det har varit något som inte har vart helt bra så de va bra att vi fick sadeln fixad då ju!

Maias sadlar fixade vi båda 2. Hon hade inte ändrat sej jättemkt men sadeln har ju åkt bak, så det var endå lite och fixa på båda.
Snart ska vi också byta Maias hoppsadel och troligen Chinos också. För Maias har typ inget knästöd och är inte mkt skuren. Det gillar inte jag, så jag fick prova en annan som var sjuukt skön och RIKTIGT snygg! Den var brun och ganska mkt skuren, med mockaläder på sitsen och en speciell form på kåporna. Guud vad jag längtar tills jag får den!


Chino har en Jacson Santa Cruz Hoppsadel. Denna fast i Svart, och en Jensensadel i Dressyr.


Maia Har en Barnsby Cliff Hoppsadel och en Exmoor Dressyrsadel.

Vi handlar alla våra sadlar hos Jensen, han är jättebra, och seriös. Det är värkligen skönt att ha en sadelmakare man kan lita på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0